Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wachlarz Leżącego Smoka ( Bon )

69group

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na priv serwerach zacząłem grać dopiero nie dawno i na LegendsMT2 zrobiłem wspomniany wachlarz.

Ale mam problem z ułożeniem bonów pod pvp. Na razie wygląda on tak :

Wachlarz Leżącego Smoka

- Atak +35%

- Na ludzi +17%

- Śr -20%

- Um + 13%

- Atak +10

- Vit + 5

( KD )

- Wojownik +6

- Sura +6

Dobre bony są na pvp ? Czy postarać się z miksować je inaczej ? W sumie nie mam pojęcia ile można mieć maksymalnie bonu na ludzi i UM i kryta w tym wachlarzu.

Jeśli coś wam nie pasuje, to doradźcie mniej więcej o jakie bony się starać w nim :)

Z góry za każdą pomoc dziękuje.

Opublikowano

Witam. Z tego co widzę to możesz dodać jeszcze 1 bon zielonym marmurem Radzę dodać krytyka czyli pozmieniać te lamuskie a dodać kryt przyszywka śr xD i ten atak.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

W wachlarzu nie patrzy się na śr, bo szaman ma czarować, a nie hity wysokie ciągnąć. Postaraj się mieć duże UM oraz kryte, na ludzi, przeszywkę w 6/7 bonie wbij % na dana klasę postaci i pż. Sam gram szamanem i zawsze tak robię.

Opublikowano

@UP Mam w tym ŚR na minusie, a UM na +.. :D

Dziękuje wam za porady. Przeanalizowałem wasze odpowiedzi i teraz będę wiedział, co do czego ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja radziłabym ten wachlarz wyrzucić i zrobić drugi.

Na pewno na twoim serverze robi się leżącego z zbawki, to wystarczy że w zbawce masz :

- 20 % zaklecia

- 12 - 15 int

- 10 -15 na ludzi

- 10 na kryt

Robisz z tym bonami leżącego i nikt już lepszego wachlarz miał nie będzie. ;]

Tylko jak zmienisz bony to wachlarz to wyrzucenia.

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

To 20% zaklęcia jest dla mnie niepotrzebne, gram Healer'er i zwijka wystarcza.. Mieszać bony na tym serwie mogę do woli to może coś w końcu konkretnego się trafi..

Będę się starał żeby na pewno w nim znalazł się " Int, crit, bon na ludzi i jak najwyższe + UM " A dalej to jakoś się potoczy.

Jak już wspomniałem, dla mnie już temat jest zamknięty. Wiem to co chciałem wiedzieć :)

OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...