Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uciekanie z silvera GALERIA

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W tym temacie będę umieszczał moje gry. Narazie próbuję uciec z silvera.

Tu jeszcze byłem w silverze IV:

LB najmniej farmy, najwięcej flame'u.

hti1jy.jpg

Meczyk Alistarem:

Picknąłem Alistara, ponieważ nie mogłem nic innego, a był last pick i oczywiście support.

qh9y0a.jpg

Powoli odzyskuje LP:

t2y3pt.jpg

Kolejny meczyk Orianną:

s31g60.jpg

I kolejny:

Olaf nafeedował Zeda na topie, zed przed 6 lvl miał już 3/0...

Miałem 1 deda, bo drugi to egzekucja.

838uti.jpg

Niektórych gier nie ma, ale to dlatego, ponieważ jeszcze nie wiedziałem, że będę taki temat prowadził.

Co powiecie na temat tych gier?

Opublikowano

Jak na silvera ładne gierki, tylko ja sie pytam jakim cudem w meczu na drugim screenie enemy orianna miała tyle dedów gdy wy mieliście takiego trundla?o.O

P.S. Poćwicz troszkę nad farmą. =)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o drugiego screena to Orianna strzeliła focha na początku i trollowała, ponieważ Syndra wzięła jej mida. Oddała na początku killa katarinie. Potem katarina zaczęła wyzywać, po tym wyzywaniu katariny trundle zaczął trollować i oddawać kille.

A jeśli chodzi o farme to nie jest takie proste jak się wydaje. Nie raz miałem taką sytuacje, że w grze toczy się istny aram. Dosłownie. Biegamy na midzie jak idoci, góra, dół, przepychając się ciągle. Pinguje im, że ide na bota czy na topa wziąć farme, pinguje żeby się nie wbijali, tylko co opuszcze mida a mój team inicjuje..., i padają, i chcą mnie reportować. :)

Albo jeśli mam dużo killi i asyst i full build jak przykładowo w 4 meczyku to po co mam farmić? Lepiej oddać komuś innemu, kto jeszcze nie ma full buildu.

A właśnie co powiecie na temat buildów?

Opublikowano

OMFG WTF?  te win ratio... hahahhaha

dat farta farma to na poziomie WOODEN XIX

Pokaż swoje challangerze z 100% win ratio =)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Mój nowy nabytek:

W tym meczu grałem nią 3 raz. 99LP <3

611541405029538803837.jpg

Jeśli chodzi o win ratio. Dosyć niedawno miałem ciągłe skoki pingu, przycinki, wywalanie internetu, dc, itp. Grać się nie dało. Kilka rankedów przez to przegrałem. Ale na szczęście udało mi się skontaktować z dostawcą internetu i jak narazie jest spokój (skoki pingu i dc nadal są, ale nie tak często jak wcześniej).

Morgana support:

Bot zaorany, na początku sivir miała 4/0 (ah te moje klateczki), ale mid i top nafeedował:

p34mhk.jpg

Opublikowano

Jeśli masz takie sytuacje jak pisałeś skoki pingu, lagi itp odradzam rozgrywać rankedy, denerwujesz się sam jak i innych graczy  :(

Jeśli chodzi o gry, proponuje poćwiczyć zdobywać większą ilość cs'ów, bardziej myśleć o late gamie niż early. W sumie to nie ma źle i życzę powodzenia.

Opublikowano

Jeśli masz takie sytuacje jak pisałeś skoki pingu, lagi itp odradzam rozgrywać rankedy, denerwujesz się sam jak i innych graczy  :(

Jeśli chodzi o gry, proponuje poćwiczyć zdobywać większą ilość cs'ów, bardziej myśleć o late gamie niż early. W sumie to nie ma źle i życzę powodzenia.

No tak, tyle że jest tak, że cały dzień nic nie mam. A jak gram rankeda to się zaczyna. Raz nie mogłem wejść do 10 minuty, potem ciągle dc i ping powyżej 1000.

Opublikowano

No to radze zgłosić się do dostawcy internetu i powiadomość go o tym. A przez takie coś mozesz dostać bana, od którego nie mozesz się odwołać (za wychodzenie z gry)

Opublikowano

Ta farma LeBlanc ,przypomniało mi się ,gdy byłem w brązie ,ale to chyba jeszcze gorzej masz :D

Powodzenia w wychodzeniu do Golda dosyć łatwo wyjść :) 

Opublikowano

No to radze zgłosić się do dostawcy internetu i powiadomość go o tym. A przez takie coś mozesz dostać bana, od którego nie mozesz się odwołać (za wychodzenie z gry)

Już zgłaszałem niejednokrotnie. Te problemy z internetem mam od 27 marca... Co z tego, że ja zgłosze jak dostawca internetu i tak ma wszystko w dupie. Mieszkam na wsi więc jestem uzależniony od tego jednego konkretnego dostawcy. Z jakiś lepszych firm typu upc, vectra, itp. zasięg nie dociera.

Kolejna gierka Orianną:

Na początku miałem ciężko z farmą, yasuo na prawdę mocno pragnął killi, nawet pod wieże wjeżdżał. Tak jakby miniony go w ogóle nie obchodziły. 2 dedy to były jeden za jeden jak yasuo się wbijał z ulta pod wieże, a 3 dc.

879591405082936803837.jpg

Warwick Jungle:

Zajał mida - zfeedował, zajął topa - poszedł afk w 12 minucie, po za tym caitlyn też zfeedowała. A ja się nie rozerwe, bo po pierwsze flara, po drugie musiałem na topie siedzieć jak trynda był afk i po trzecie ogranicza mnie cd ulta.

655591405085713803837.jpg

Opublikowano

na WW może nie rób tak szybko latarni bo i tak nie masz full stacków na niej a zrób sobie połówkę botrka, pomaga na gankach kiedy nie masz ulta

powodzenia do golda :) 

Opublikowano

Mój nowy nabytek:

W tym meczu grałem nią 3 raz. 99LP <3

611541405029538803837.jpg

Jeśli chodzi o win ratio. Dosyć niedawno miałem ciągłe skoki pingu, przycinki, wywalanie internetu, dc, itp. Grać się nie dało. Kilka rankedów przez to przegrałem. Ale na szczęście udało mi się skontaktować z dostawcą internetu i jak narazie jest spokój (skoki pingu i dc nadal są, ale nie tak często jak wcześniej).

Morgana support:

Bot zaorany, na początku sivir miała 4/0 (ah te moje klateczki), ale mid i top nafeedował:

278071405032761803837.jpg

było tak Lee Sin dorwał double killa na bocie, zrobił B i przyszedł do ciebie 2x na gank potem było już z górki bo nasus się w Ciebie wbijał i musiał chodzić B co chwilę :)

Ale życze Ci powodzenia żebyś wbił się wyżej.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

było tak Lee Sin dorwał double killa na bocie, zrobił B i przyszedł do ciebie 2x na gank potem było już z górki bo nasus się w Ciebie wbijał i musiał chodzić B co chwilę :)

Ale życze Ci powodzenia żebyś wbił się wyżej.

Grałeś w tym meczu?

I po serii:

Heimer niby gold, a gra jak brąz 5. Sam chciał barona robić na 12 lvl, padł bo wybrał idiotyczny moment. Enemy team zrobił za niego. Potem to samo ze smokiem. Ogólnie to sam chodził i ciągle go łapali. Czat zasłoniłem bo niezły flame był na niego (nie ode mnie). Na sam koniec zostałem tylko ja i heimer (oni mieli barona). Ich było 4. Zniszczyli nasz inhibitor, a heimer tepnął się na topa, zostawiajac mnie samego na 4. Zdażył zniszczyć tylko wieże i inhibitor...

489691405106893803837.jpg

Zedzik:

W sumie to nie wiedziałem co picknąć na cassio, ponieważ teemo szedł na topa, więc wziąłem zeda. Trochę ciężko było z tą trutką, ale potem solo ją robiłem.

Wcześniej dostawałem 23lp, teraz 18... : (

588901405114278803837.jpg

Orianna:

Głupie wbijanie się moich sojuszników pojedynczo no i nafeedowany nasus...

928671405117958803837.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...