Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję słuchawek do gier FPS w cenie do 699 zł.

Moje stare mają pęknięty pałąk, ale ubezpieczyciel pozwolił mi wybrać sobie nowe w podobnej cenie :)

Mikrofon jest opcjonalny. Ważne, by były wygodne i dobre do gier FPS. Czasem też lubię posłuchać muzyki ^^

A i jeszcze jedno nie mam karty dźwiękowej 7.1, więc takie odpadają.

PS. Słuchawki muszą być koniecznie w sklepie Euro RTV AGD oraz muszą być w magazynie.

@Edit.

Mogą to być też zwykłe słuchawki, bo z tego co widzę to z mikrofonem to mały wybór u nich ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Sennheiser PC360. Wg mnie najlepsze z mikrofonem. Jakość wykonania i dźwięku bije wiele innych. W końcu to Sennheiser :)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Czytałem o nich i naprawdę myślę, że byłby to najlepszy wybór.

Problemem niestety jest to, iż ubezpieczyciel pozwala mi tylko na produkt ze sklepu euro ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To zostaje HD518 I HD449... Tutaj już wg twoich upodobań. Jeśli nie pasuje Ci np. materiał nauszników na 518 to możesz brać 449 ze skóry syntetycznej. Dźwięk bardzo zbliżony ale nie zmienia to faktu że i tak świetny. 

Jeszcze tam mają http://www.euro.com.pl/sluchawki/denon-urban-raver-ah-d401-czarny.bhtml - Denony też mają świetny dźwięki i wykonanie.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Opublikowano

Myslalem jeszcze nad Beyerdynamic Custom One Pro. Jakies dobre opinie na ich temat?

MAL

Opublikowano

Wykonane też dobrze, dźwięk równie świetny. Tylko one bardziej nadałyby się w roli lekkich słuchawek do muzyki. Bo jeśli słuchawki mają być do słuchania/grania to myślę że większe byłyby lepsze. Np mi wygodniej w dużych, z pełnowymiarowym pałąkiem. Sennheisery i Denony mają swoją wagę (głównie przez użyte materiały) ale można wygodnie słuchać muzyki i długo grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...