Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty MW3

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio napisałem temat dot. BF3 na PS3. Teraz chciałbym się dowiedzieć czegoś o MW3. Mam tą grę na PC. Wiem jak działa. Mam tylko jedno pytanie.  Czy są jeszcze ludzie, z którymi można pograć? ( czy serwery opustoszały ) .

Drugie pytanie. Czy macie do polecenia jakąś gierkę na PS3?( Wykluczam GTA V i BF3. )

Diss_Stream.png

Opublikowano

Sam czasem jeszcze pogrywam i zawsze się znajdą ludzie do gry. Oczywiście najwięcej graczy jest w weekendy.

Polecam grę The Last of Us oraz Red Dead Redemption.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy do grania w MW3 Multiplayer, potrzebny jest jakiś kod? W sensie czy jakiś kod jest w pudełku? Czy do grania w Multi nie wystarczy sama płyta?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie, nic nie jest potrzebne do grania w MW3 po sieci. Nie ma kodów w pudełku i do multiplayera wystarczy sama płyta.

Tak przedstawia się menu gry:

98106140501315414087.jpg

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Szczerze, jesli nie szkoda ci kasy to kupuj MW3 tylko uwazaj bo jest pelno modderow online. Nie zdziw sie jak trafisz na gracza ktory jest niewidzialny i nie mozna go zabic.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Niestety ale są czity. Oczywiście nie w takiej ilośći jak w MW2 ale jednak mimo wszystko są. Polecałbym ci zainwestować w Black Ops 2. Nie zauważyłem tam czitów i gra sporo ludzi.

76561197995014005.png

Opublikowano

Ranyy, specjalnie przenoszę się na Ps3 zeby cheaterów nie było. No, a jak jest z tym BO2? Potrzebuje kodu czy tylko płyty?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ranyy, specjalnie przenoszę się na Ps3 zeby cheaterów nie było. No, a jak jest z tym BO2? Potrzebuje kodu czy tylko płyty?

Żaden COD nigdy nie potrzebował Online Pass'ów.

BO2 jest zajebisty, mój ulubiony tytuł z całej serii COD, gra naprawdę masa ludzi. Z miejsca polecam zakup Karnetu Sezonowego, mapy z DLC są świetne i zróżnicowane.

Jeśli byś się zastanawiał nad Ghosts, to sobie odpuść, tak naprawdę to ciut nowszy MW3.

Jeśli chodzi o czity w BO2, to jeszcze nie zauważyłem aby ktoś się bawił.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@tripipi @matikoli12

Po dłuższym zastanowieniu, postanowiłem kupić BO2. Całkowicie odrzuciłem mw3. Pograłem trochę i dobiłem 10 rangę... Rzuciłem pudełko w kąt... Jestem zawiedziony... ŻE TE GRA ZABIERA MI ŻYCIE. Nie mogę się od niej oderwać. Wyrzuciłem pudełko w kąt bo wiem, że nigdy już tej gry nie będę musiał wyjmować ze stacji dysków. Jestem po prostu porażony zajebistością tej gry. Nie mogę się oderwać... nieee mogęęęę.... Teraz muszę iść kontynuować grę w BO2 i  tak straciłem już dużo czasu pisząc tego posta.... Tylko rozdam limity like-ów.... Awww lece grać!

#Edit. Dla Matikoli12 jutro. Jeszcze raz dziękuję za polecenie.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...