Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knockanie z łuku?

olimpsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba mieć łuk z punch i nieskończonością no i najlepiej spamować łukiem (nie napinać go za mocno) i w ten sposób się jakoś odpychało... niestety nie jestem jakimś specem w PvP jednak nie raz tak udało mi się uciec od walki! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

@up 
Najgorsze co mogłeś dać ;//

Wejdź po prostu na singla zrób sobie owy łuk i seta byś nie zdedał, zdejmuj gm`a i trenuj...

To nie jest takie trudne, po pewnym czasie nabierzesz wprawy i będzie się udawało za każdym razem :))

Powodzenia!

Opublikowano

@up 

Najgorsze co mogłeś dać ;//

Wejdź po prostu na singla zrób sobie owy łuk i seta byś nie zdedał, zdejmuj gm`a i trenuj...

To nie jest takie trudne, po pewnym czasie nabierzesz wprawy i będzie się udawało za każdym razem :))

Powodzenia!

Odpal eclipse i napisz plugin bez znajomości javy.

To żeś mu doradził.. Podałem mu film gdzie jest wszystko wytłumaczone. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCriveHD power do knockania nic nie daje, najlepszy luk to punch2/indinity 1 i unbreaking 3 .. Aby sie knockowac kliknij lekko prawy przycisk myszki tak aby tylko strzala wyleciala, a celownik miej mniej wiecej rzed sb troszke opuszczony ma dol, a w woodzie max na dol i spaam prawym..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...