Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to wszystko skoro się różnią? W sumie chodzi o to aby czasem mi klawiatury nie wyjebało bo zdarzało się. A działa komuś Vixen Vi na tym .reg na którym powinno hulać?

Opublikowano

Jak to wszystko skoro się różnią? W sumie chodzi o to aby czasem mi klawiatury nie wyjebało bo zdarzało się. A działa komuś Vixen Vi na tym .reg na którym powinno hulać?

Vixen Vi z tego co się orientuję sprawdza HWID, ale nie dekompilowałem tego skryptu - nie mam 100% pewności.

Opublikowano

To lipa jeśli tak bo moje Q to 2/10 xD.

Zobacze czy w końcu ten Jasuło działa bo on najważniejszy.

Nie prościej używać skryptu do Vi od dienofaila?

odp ktos xD

Wypierdoli PC w powietrze, nie polecam.

Opublikowano
mój folder bola i post który bedzie usuniety 

uwaga ogłaszam. to moja paczka sprzed 2 dni i wymienie poniżej to z czego korzystam co mam właczone i co śmiga napewno. reszte sami sobie testujcie, ja 2 miesiace nie grałem w te karabiny i wiele skryptów jest sprzed 2 miechów. 

link

x

odpalone mam stale

load

bombsaway

marksmanmightyassistant

minimap timer

nidale the beauty...

pscait

psjinxnew

spider woman

yasuo the windwalker

autosmite

evade 9595

fix 4.11

standalone syndra

to na stówke śmiga.

reszte testujecie sami. 

wiele skryptów których nie wymieniłem powyżej może być crackami z różnych źródeł. nie wątpie że niektóre nie śmigają albo są outdate... musicie sami sobie sprawdzić albo dograć swoje ;) nie chciało mi sie usuwac tego czego nie sprawdzałem.

x    skan wyskakuja jakieś trojany, ja tam nie wiem co to mnie w to nie mieszać pewnie jakieś gówno z enforce które jest w folderze albo czegoś innego. w sumie to co powinno interesowac każdego kto ma problem z działaniem bola na enforce, klaiaturą itd to jeden folder konkretnie Scripts. i common w nim zawarty.... 

Opublikowano

uwaga ogłaszam. to moja paczka sprzed 2 dni i wymienie poniżej to z czego korzystam co mam właczone i co śmiga napewno. reszte sami sobie testujcie, ja 2 miesiace nie grałem w te karabiny i wiele skryptów jest sprzed 2 miechów. 

link
x

odpalone mam stale

load
bombsaway
marksmanmightyassistant
minimap timer
nidale the beauty...
pscait
psjinxnew
spider woman
yasuo the windwalker
autosmite
evade 9595
fix 4.11
standalone syndra

to na stówke śmiga.

reszte testujecie sami. 
wiele skryptów których nie wymieniłem powyżej może być crackami z różnych źródeł. nie wątpie że niektóre nie śmigają albo są outdate... musicie sami sobie sprawdzić albo dograć swoje ;) nie chciało mi sie usuwac tego czego nie sprawdzałem.

x   skan wyskakuja jakieś trojany, ja tam nie wiem co to mnie w to nie mieszać pewnie jakieś gówno z enforce które jest w folderze albo czegoś innego. w sumie to co powinno interesowac każdego kto ma problem z działaniem bola na enforce, klaiaturą itd to jeden folder konkretnie Scripts. i common w nim zawarty.... 

Dobra dobra ale podeślij też swojego .reg które używasz, że działa Ci Jasuło.

Opublikowano

link
x

odpalone mam stale

load
bombsaway
marksmanmightyassistant
minimap timer
nidale the beauty...
pscait
psjinxnew
spider woman
yasuo the windwalker
autosmite
evade 9595
fix 4.11
standalone syndra

to na stówke śmiga.

reszte testujecie sami. 

x   skan wyskakuja jakieś trojany, ja tam nie wiem co to mnie w to nie mieszać pewnie jakieś gówno z enforce które jest w folderze albo czegoś innego. w sumie to co powinno interesowac każdego kto ma problem z działaniem bola na enforce, klaiaturą itd to jeden folder konkretnie Scripts. i common w nim zawarty.... 

mi to nie działa ani rttc ani evadeee

2. a jak mam sie wylogowac i zalogowac na inne konto ?

Opublikowano

Nie działa.lua

A pisałeś coś o Vi od Dienofaila.

Chodzi Ci o plugin? Jeśli tak to on chodzi na rebornie czy tylko revamped?

Opublikowano

nigdzie. dodać do rejestru. ot tyle... co do yasuo, chyba jednak nie działa, odpaliłem customika to jakiś update skryptu z 1.11 na 1.12 był i mnie nie chula... także możliwe że to wam nie zadziała ;) ale kwestia klawiatury skilli itd na mojej pace to śmiga napewno bo chwile temu grałem ranka pscait

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...