Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Ze Wlasnym Priv Serwerem

zipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all mam problem zrobilem swoj priv serwer wszystko chodzi cacy lecz jak wlacze swoj serwer i loguje sie na postac wywala mnie mojego kolege tez tak wywala gramy przez spolszczenie !!! HELP MY !!

Internet: Niestety neo przez router-1mb's

prosze o pomoc

Opublikowano

Nie nie nie mapa nie jest zbugowana chodz sobie po miescie a tu nagle log ? nie naklada broni ani nic help !!! za pomoc daje 5 !!!

Opublikowano

Ale komp nie jest slaby dalem 1gb ramu ! prosze o pomoc dalsze propozycje bo wchodze na postac i loguje sie ze 3 min wchodze i dalej sie loguje nie wiem co zrobic help !

Opublikowano

EEeeee bez takich n3o !!! pozatym jak sam jestem na servie to mnie wywala !!!!! po 2 przeczytalem chyba z 5 tut i nie moge tego zrobic !!!!1

Gość PanZagłady
Opublikowano

No bo tak jak Ci mowilem do cholery... 1 rdzen nie moze obsluzyc wiele zadan naraz.... 2 rdzenie dziela miedzy siebie zadania dlatego mozna grac i miec serwer. A w twoim przypadku tylko serwer mozna .... grac nie bo wywala jak sam widzisz.

Opublikowano

i nie pisz TRIPLE postów !

a po 2 lepiej sciągnij chinola - pzyda ci sie bo ja 99% zle spol

P.S. jaki masz port w spol?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja tez mysle ze moze ta byc problem plikow bo ja mam rain'a ! czekaj ja zobacze czy napewno mam 1 rdzeniowy ;p

Opublikowano

nie pomozemy ci jedyny sposob to KUP LEPSZEGO PROCKA CONAJMIEJ 2 RDZENIOWEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...