Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Za co ban

dugi007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 dni temu zablokowali mi konto, nawet nie wiem za co dokladnie ,haki odpadaja, jedynie co mi chodzi po głowie to gra na stadium na gole.....ale najdziwniejsze to w tym że nie gralem jakos duzo , pare razy tylko, wciagu 2 dni, a w clanie pare osob grało duzo wiecej czasu i dłuzej od demnie w to, a bana dostalem ja i jeszcze tylko jeden koles...... tak pomyslalem raz ze za to moze byc ban wiec przestalem w to grac a za 2 dni dostalem bana w tym samym czasie co ten koles z clanu, tez razem gralismy.... i tak mysle czy ktos na mnie czasem nie napisal ticketa bo jakby gm nas przylapal to odrazu bysmy bana dostali a nie po 2 dniach... nowych list z banami tez niema..na wa-sta pisze ze konto aktywne...pisalem ticketa od razu ale jak do tej pory cisza.... ile mozna czekac na odp???sa jakies inne metody by sprawdzic za co dostalem bana? i jaka szansa ze odzyskam konto.dodam ze wtedy trwał exp event 100%+ premka+50% map exp+double exp 25% wiec sie tego troche nazbierało, w sumie to nawet 10k za 1 mecz... wiec mozliwe ze za to dostłem bana??? bo za duzo expa zgarniałem??? a ci co nie mieli premki nie dostali bo mniej expa wyciagali??? ale czy to ma jakis sens??? kupilem premke i jeszcze dostalem bana....i to dopiero co kupilem ta premke i pare broni wiec mi szkoda tych wydanych pieniedzy i 47 lvl..ale widzac jak szybko odp na tickety to trace jaka kolwiek wiare na odzyskanie...tak samo szłoby na zoombie expa wyciagac ale za to jakos nie banauja chociaz nie slyszalem.... dla mnie to jakis absurd...chodzi mi po glowie jeszcze jedna mozliwosc ze koles z ktorym gralem, nie ten co dostal bana, napisal na nas ticketa... bo slyszalem jego pogaduchy ze czeka na premke na 2 dni za tickety.... i pytanie czy dostaje sie premki za pisanie na kogos ticketa??? kiedys tak chyba bylo ale nie wiem jak to teraz wyglada.i co mi radzicie? pisac nastepnego ticketa? az do skutku... czy mam czekac...mieliscie podobna sytuacje albo co mi radzicie, a mozliwosc na cofniecie expa tzwn dlvl wchodzi w gre? tylko czy oni zabieraja all expa i zaczynalbym od 1 lvl czy tylko jakas czesc? prosze o porady bo bardzo mi zalezy na odzyskaniu konta , duzo czasu i pieniedzy starconych , i mozna tylko sie wku**ic ze za jakies glupstwo bana sie dostaje a obluga nawet nie raczy mi odpisac...

Opublikowano

Nic nie poradzisz. Admin was przylapal i polecial banik. Niektórym się upiekło, a nie którym nie. Nie ma szans na odwołanie.

Bycie zbanowanym przez admina nie ma nic do czynienia z byciem na ban liście.

Ja dostałem bana za pwrlvl 2 lata temu (eexp bug z Halloween). Ban był po kilku dniach oraz brak bycia na ban liście.

Po zmianie GM + upłynięciu czasu napisałem Ticketa i zostałem odbanowany. Około rok czasu po banie. Możesz zrobić to samo jak zmienią się admini.

Mini TuT mojego autorstwa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1171056-tut-jak-dostac-unbana/

Ale na tą chwilę masz po koncie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...