Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie !

Jako że chciałabym zostać Gm na serwerze który już startował lub będzie startował.

O mnie:

Mam na imię Monika, mam 19 lat i mieszkam w Wrocławiu. Obecnie interesuję się trochę grafiką ( ale to nic wielkiego bo jak na razie potrafie robić tylko rangi oraz jakieś napisy ), interesuje się również sportem mianowicie piłką nożna sama czasem w nią gram a to na W-f lub na boisku z koleżankami.

Doświadczenie:

Może zacznę od początku jak się zaczęła moja przygoda Gm. Tak jak każdy kiedy pierwszy raz był Gm nie miał zielonego pojęcia co robić, o co chodzi. Kiedy byłam 1 raz na serwerze Gm pisałam  prosto z mostu że nie posiadam owego doświadczenia ale Administracji widać to nie przeszkadzało, tłumaczyli mi co mam robić jakie komendy używać itp. Więc pierwszym moim podejściem było do Tp się do kogoś i TP graczy do mnie, potem już robiebie OX, można powiedzieć wykute podstawowe komendy. I tak od tam tego czasu czyli 2 lat, jestem Gm tzn posiadam doświadcznie. Wiadomo że znanie komend itp to nie jest wszystko bo liczy się również pomoc jaką oferujemy graczom.

Co mogę zaoferować:

Doświadczenie

Dobry kontakt

Zaufanie

Pomoc

Współpraca

Oczekuje

Dobrego kontaktu

Współpracy

Kontakt:

Ts3

PW

Opublikowano

Dziewczyna GM, mhmmm ;)

Mozna sie dowiedziec na jakich serwerach bylas GM?

Dużo dziewczyn jest gm :p

Laneris to był 1 serwer, elite czy jakoś tak i jeszcze 2 ale nie pamiętam nazwy bo padły po 1 mies;d

Opublikowano

EliteMT2? Od 2 lat nie ma zmiany w teamie :D.

Narazie neutral, wymień wszystkie serwery, bo dziś w ciemno Cię nie weźmie.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

EliteMT2? Od 2 lat nie ma zmiany w teamie :D.

Narazie neutral, wymień wszystkie serwery, bo dziś w ciemno Cię nie weźmie.

No elite albo też na E ale obstawiam na elite xD bo wiem że byłam na tym E 1 mies gm.

Opublikowano

Na EliteMT2 nie mogłaś być więc wątpię :) Nie lubię osób, które kłamią. Nie Polecam

Nie pow że kłamie to raz :) Dwa pisałam w Poscie wyżej gdybyś potrafił czytać, że serwer na E ale chyba Elite, nie pamiętam do końca bo już to było dawno.

Opublikowano

Dla mnie to dziwne, że nie pamiętasz serwera na którym byłaś Mistrzem Gry, tym bardziej, że to stanowisko pełniłaś aż dwa razy. W takim razie może aż tak bardzo nie wczuwałaś się w swoją rolę? Sprawdziłam prezentację serwera Laneris - w zespole było czterech chłopaków.

Czy możesz zaoferować coś więcej niż używanie podstawowych komend oraz zrobienie OX (tego można nauczyć każdego w kilka chwil)?

Opublikowano

Polecam. Dziewczyna zawsze lepsza na administratora, niz facet. Bardziej się angażuje w projekt.

Polecaaam! :)

Uwiez mi, jezeli same dziewczyny stawialy by serwery to tych serwerow by juz dawno nie bylo  ^_^

A co do Moniki - Jezeli interesujesz sie grafika, to polecam Ci zainwestowac w sprzet (chodzi glownie o tableta graficznego) oraz odpowiednie oprogramowanie. Na obecna chwile moge polecic, ze wzgledu na to ze podanie jest estetyczne.

vz4tz.jpg

Opublikowano

Dla mnie to dziwne, że nie pamiętasz serwera na którym byłaś Mistrzem Gry, tym bardziej, że to stanowisko pełniłaś aż dwa razy. W takim razie może aż tak bardzo nie wczuwałaś się w swoją rolę? Sprawdziłam prezentację serwera Laneris - w zespole było czterech chłopaków.

Czy możesz zaoferować coś więcej niż używanie podstawowych komend oraz zrobienie OX (tego można nauczyć każdego w kilka chwil)?

Na laneris panowała Administracja w wieku 16-17 lat więc nie ma się czego dziwić jeszcze wiem na jakim privku byłam 1 gm :) Teraz z tego co mi wiadomo mają inne serwery mt2. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...