Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mpcforum Tbot Crack V1.3beta Działa Na 1.129[20.10.07]

Pozalujmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam .... ale jakim k..... prawem skopiowałeś wszystko z naszego forum i to tego jesteś tak ograniczony że nawet treści nie zmieniłeś ćwoku. Proszę administrację o usunięcie tego tematu "mpcforum Tbot Crack V1.3". Bo to aż zal patrzeć jak koleś kopiuje tekst "Jest to wersja beta jutro wszystko poprawie po prostu jest późno i nie mam siły"..... pajacu pewnie nie masz pojęcia jak to nawet działa.

Mam nadzieję że się rozumiemy i jednocześnie proszę administrację o podanie IP tego kolesia na PM.

jestem-boski.gif

Die Die Die

Opublikowano

Świetnie - podchody sobie chlopak zrobil

Jak cos wrzucasz to podawaj pelne info - bo ja nie siedze na wszystkich forach internetowych i nie znam zadnego gamerplan...

I dla twojej wiadomosci to wpisuje

www.gamerz_planet.net i podobne i dupa

Opublikowano

E no bez przesady, najpierw nazlezaloby tez dostac pozwolenie na zamieszczenie tego tutaj. I wlasnie przez takich jak autor tego tematu pojawiaja sie problemy.

Oczywiscie autor tematu dostaje bana za paskudny plagiat!

Opublikowano
E no bez przesady, najpierw nazlezaloby tez dostac pozwolenie na zamieszczenie tego tutaj. I wlasnie przez takich jak autor tego tematu pojawiaja sie problemy.

Oczywiscie autor tematu dostaje bana za paskudny plagiat!

No oni jakos tez maja moje topicki ;] wiec nie rozumiem czemu my nie mozemy plagiatowac ich jak oni plagiatuja nas ;]

-.- nie wnikam

Opublikowano
No oni jakos tez maja moje topicki ;] wiec nie rozumiem czemu my nie mozemy plagiatowac ich jak oni plagiatuja nas ;]

-.- nie wnikam

Linki do nich poproszę na PM, zaraz usunę. Jeśli nie ma takowych, nie pisz bzdur.

jestem-boski.gif

Die Die Die

• Dodaj nową pozycję...