Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zagrać?

mpcforumer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam jeżeli chcesz dobrą karciankę to wybierz smiało pozycję od blizzarda mianowicie jest nią Hearthstone. W Hs maniaczyłem w zamkniętą  betę i naprawdę mnie wciągnęła.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nieprawda ta gra nie jest P2W, większość osób gra na trybie standardowym gdzie wszystko można kupić za kasę z gry, Sama gra jest bardzo wciągająca i posiada dość fajna mechanikę gry którą dość łatwo można zrozumieć. Polecam.

Opublikowano

Nie polecam jeżeli chcesz dobrą karciankę to wybierz smiało pozycję od blizzarda mianowicie jest nią Hearthstone. W Hs maniaczyłem w zamkniętą  betę i naprawdę mnie wciągnęła.

Hm.. HS różni się od DoC'a i to o dość dużo. Nie grałeś w DoC'a więc nie wiesz czy też by Cię nie wciągnął.

Nieprawda ta gra nie jest P2W, większość osób gra na trybie standardowym gdzie wszystko można kupić za kasę z gry, Sama gra jest bardzo wciągająca i posiada dość fajna mechanikę gry którą dość łatwo można zrozumieć. Polecam.

Zgadzam się absolutnie. Nie ma czegoś takiego jak P2W !! Absolutnie nie. Sam zaczynam, bo stare konta nie aktywne już są, ale co tam.

Tak od siebie to polecam Ci stestować obie gry i wybrać tę, która bardziej Ci przypasuje i wciągnie ;)

Opublikowano

No nie! Stary kolekcjonujesz Plakietki, i się wypowiadasz a nie grałeś pewnie. Facet nie wypowiadaj się na temat gier w które w ogóle nie grałeś. Zachowujesz się jak typowy hejter co nie gra, i hejci... Zagraj najpierw i się dopiero wypowiedz.

A co do gry: Widziałem obydwie, DoC wydaje mi się ciut lepszą produkcją, jednak dla osób nowych w karciankach jak ja - zdecydowanie potrzebował bym konkretnego wstępu. Heartstone natomiast zachęci cię grafiką i niezbyt skomplikowaną mechaniką. Co do płatności zawsze ktoś kto płaci ma więcej ale w przypadku Hertstone wygląda to tak iż im więcej zapłacisz tym lepiej będziesz ustawiony pod warunkiem że umiesz dobrze grać ;)

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Bardzo polecam doc. p2w jest wymysłem ta gra przed wielkimi zmianami była bardziej p2w niż teraz. Teraz można łatwo się wybić w rankingach na standardzie

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Warto zagrać gram już 2 dni i mnie wciąga jak na razie nic nie wydaję i dobrze mi się gra :P tylko szukam mentora :D Nick:Orsza23 talia necro

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...