Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Półfinał Holandia - Argentyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecz był bardzo nudny, liczyłem że Holandia pociśnie Argentynie w 90min. Wiadomo, że w karnych wygrywa szczęście.

Mam nadzieje, że Niemcy pocisną Argentynie, ale tak się pewnie stanie.

Opublikowano

Mecz był bardzo nudny, liczyłem że Holandia pociśnie Argentynie w 90min. Wiadomo, że w karnych wygrywa szczęście.

Mam nadzieje, że Niemcy pocisną Argentynie, ale tak się pewnie stanie.

zajebista składnia, nie ma co.

Po pierwsze to gratuluje stworzenia tematu z dupy, dosłownie. Jest już topic poświęcony mistrzostwom, a Ty zakładasz temat aby podyskutować o jednym meczu. Serio? Jesteś moderatorem przecież.

Po drugie - jak można kibicować Niemcom? Nie posrajcie się tak tymi szwabami. Wy i ludzie na facebook'u. To, że wygrali z Brazylią, która była bez lidera defensywy i człowieka, który można powiedzieć zaciągnął ją do półfinału się nie dziwie, ale Brazylia nie postawiła im oporu. Piłka wpadała do bramki jak norek do krawczyków. Argentyna gra dobrze w defensywie. Prawie nie popełnia żadnych błędów. Mecz był strasznie wyrównany i wygrał po prostu lepszy. To, że ''fartem'' wygrywali nic nie znaczy. W piłce nożnej nie liczy się, czy wygrałeś o włos, czy 7:1. Ważne, że wygrałeś i jesteś w tym finale. A Niemcy nie mieli tak kolorowo, bo mecz z Ghaną Afrykańczycy mogli spokojnie wygrać, a z Francją było im bardzo ciężko. Francja nie miała Ribery'ego przypominam. W dodatku Holandia powinna już w ćwierćfinale odpaść kosztem Kostaryki. 

Opublikowano

zajebista składnia, nie ma co.

Po pierwsze to gratuluje stworzenia tematu z dupy, dosłownie. Jest już topic poświęcony mistrzostwom, a Ty zakładasz temat aby podyskutować o jednym meczu. Serio? Jesteś moderatorem przecież.

Po drugie - jak można kibicować Niemcom? Nie posrajcie się tak tymi szwabami. Wy i ludzie na facebook'u. To, że wygrali z Brazylią, która była bez lidera defensywy i człowieka, który można powiedzieć zaciągnął ją do półfinału się nie dziwie, ale Brazylia nie postawiła im oporu. Piłka wpadała do bramki jak norek do krawczyków. Argentyna gra dobrze w defensywie. Prawie nie popełnia żadnych błędów. Mecz był strasznie wyrównany i wygrał po prostu lepszy. To, że ''fartem'' wygrywali nic nie znaczy. W piłce nożnej nie liczy się, czy wygrałeś o włos, czy 7:1. Ważne, że wygrałeś i jesteś w tym finale. A Niemcy nie mieli tak kolorowo, bo mecz z Ghaną Afrykańczycy mogli spokojnie wygrać, a z Francją było im bardzo ciężko. Francja nie miała Ribery'ego przypominam. W dodatku Holandia powinna już w ćwierćfinale odpaść kosztem Kostaryki. 

przepraszam ale to nie jest dział pogaduszki ?

kurde... następny co płacze za tą cięką drużyną zwaną Brazylią, nic naymar czy silva by nie zrobili. Po prostu Niemcy są lepszą (i podkreśląm tu) Drużyną!

"Po drugie - jak można kibicować Niemcom? Nie posrajcie się tak tymi szwabami." - czemu tak nie lubicie Niemców? druga wojna światowa była 75 lat temu, niemcy się tym nie chwalą i dzisejsze niemcy to nie III rzecza. Niemcy w ostatnich latach więcej pomogli Polaką niż amerykanie, anglicy czy francuzi razem wzięci, tacy znich tylko psełdo przyjaciele, tylko jak widzą okazję to polska to ich przyjaciel.

Opublikowano

przepraszam ale to nie jest dział pogaduszki ?

kurde... następny co płacze za tą cięką drużyną zwaną Brazylią, nic naymar czy silva by nie zrobili. Po prostu Niemcy są lepszą (i podkreśląm tu) Drużyną!

"Po drugie - jak można kibicować Niemcom? Nie posrajcie się tak tymi szwabami." - czemu tak nie lubicie Niemców? druga wojna światowa była 75 lat temu, niemcy się tym nie chwalą i dzisejsze niemcy to nie III rzecza. Niemcy w ostatnich latach więcej pomogli Polaką niż amerykanie, anglicy czy francuzi razem wzięci, tacy znich tylko psełdo przyjaciele, tylko jak widzą okazję to polska to ich przyjaciel.

Widać, że gówno wiesz. Nie Pozdrawiam.

PS. Dzisiejsze Niemcy to III Rzesza. 

@AntyWarn 

W tym meczu zasłużenie wygrała Argentyna. Lepiej wytrzymali rzuty karne.

Opublikowano

Nudny mecz, osobiście poszedłem spać w połowie dogrywki, ale jestem ucieszony że argentyna wygrała, będzie miała ciężko na niemców którzy są w super formie, ale nadal w nich wierzę.

Opublikowano

Widać, że gówno wiesz. Nie Pozdrawiam.

PS. Dzisiejsze Niemcy to III Rzesza. 

@AntyWarn 

W tym meczu zasłużenie wygrała Argentyna. Lepiej wytrzymali rzuty karne.

podziel się tą wiedzą, bardzo proszę

"Dzisiejsze Niemcy to III Rzesza" wytłumcz mi proszę to? ps. III rzecz niemiecka, nazwa państwa niemieckiego w latach 1933-1945

Opublikowano

ten mecz byl tak nudny ze obudzilem sie dopiero na karne

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Też liczyłem na Holandię , ponieważ byłby bardziej ofensywny finał .

A co do meczu to dawno nie widziałem tak nudnego półfinału...

Opublikowano

Holandii się nie chciało? Mina Arjena Robbena w 90min mówiła sama za siebie. Mecz nudny jak flaki z olejem... Liczyli na karne? Przeliczyli się. Zamiast wystawić Krula dał się 'popisać' Sileserowi ( który był chyba zbyt pewny siebie ).

Co do finału to wiadomo, że Niemcy wygrają ;>

Jeśli chodzi o trzecie miejsce to Holandia.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Holandii się nie chciało? Mina Arjena Robbena w 90min mówiła sama za siebie. Mecz nudny jak flaki z olejem... Liczyli na karne? Przeliczyli się. Zamiast wystawić Krula dał się 'popisać' Sileserowi ( który był chyba zbyt pewny siebie ).

Co do finału to wiadomo, że Niemcy wygrają ;>

Jeśli chodzi o trzecie miejsce to Holandia.

Cillessen to nie jest bramkarz na karne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...