Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika?

KaoLin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem nowym graczem Neverwinter, przed chwilą właśnie pobrałem tą gre, odpaliłem i zacząłem sobie ustawiać wszystko. Jestem bardzo zdziwiony, nie wiem czy są jakieś ukryte, magiczne ustawienia grafiki? Ustawiłem wszystko na MAX (przynajmniej taki pisze, że wszystko jest na MAX) i grafika wygląda jakby była na bardzo niskich ustawieniach. Wyłączyłem, włączyłem ponownie tą grę i wszystko to samo. Pomożecie? Nie wiem o co chodzi, dlaczego grafika wygląda jakbym miał ustawienia na bardzo niskich, a pisze, że mam na MAX ustawione. ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakaś fotka by się zdała  masz stery do grafiki zainstalowane ,  może za słaby  komputer .

2rhb6l4.jpg             

Opublikowano

sterowniki raczej.

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jestem oddanym graczem neverwinter. wczesniej było super extra wszystko ok a. niegrzebalem w grafice. a teraz zainstalowałem neverwinter na nowo to jest tak samo jak u niego

Opublikowano

jestem oddanym graczem neverwinter. wczesniej było super extra wszystko ok a. niegrzebalem w grafice. a teraz zainstalowałem neverwinter na nowo to jest tak samo jak u niego

Tak jak koledzy. Sprawdź najpierw sterowniki. Następnie w opcjach sprawdź, jakie masz ustawienie suwaków. Sam po sobie mogę powiedzieć, że ustawienie na wysokie wg ich suwaków jest dalekie od rzeczywistości. Spróbuj zrobić tak, że użyjesz suwak i następnie ręcznie zwiększ lub zmniejsz pomniejsze opcje. Dodatkowo przyda się zdjęcie twoich ustawień.

Opublikowano

zrobiłem z suwakami jak kazałeś i tylko trochę zmzmieniło ale grafike ogólną a nie postaci podaj jakiś link co zrobić ze sterownikami bo 2 miesiące temu instalowłem sterowniki i nic ale po to by działał. stalker zew prypeci.

"sprawdź sterowniki" tak? niezabardzo wim jak to zrobić

Opublikowano

zrobiłem z suwakami jak kazałeś i tylko trochę zmzmieniło ale grafike ogólną a nie postaci podaj jakiś link co zrobić ze sterownikami bo 2 miesiące temu instalowłem sterowniki i nic ale po to by działał. stalker zew prypeci.

"sprawdź sterowniki" tak? niezabardzo wim jak to zrobić

dxdiag.exe i sprawdzasz z jakiego dnia są. Następnie idziesz na stronę producenta i patrzysz, czy nie ma nowszych. I dodaj to zdjęcie tego błędu...

Opublikowano

Start->Uruchom/Szukaj->dxdiag.exe

Dodatkowo sprawdź w zakładce "wyświetl" z jakiego directu korzystasz i rozdzielczość wraz z proporcją ekranu i synchronizacją pionową. - Jeżeli nie ruszałeś zakładki "zaawansowane". Wtedy to musisz w niej szukać problemu. - szczegółowość tekstur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...