Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Heitos4s

Pl0TR3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo, i właśnie w ten sposób pokazałeś że nie dość że nie masz serwera to tylko chwalisz się jakbyś coś umiał i niby jesteś pro twórcą serwera. Jak mamy się tak chwalić to ja jestem miliarderem i mieszkam na hawajach ...

Gdybyś naprawdę miał serwer to byś chociaż dał zdjęcie z nickiem a tak to nie masz dowodów i jesteś tylko dzieciakiem który się tylko chwali...

Nic więcej jak tylko wstać i zacząć klaskać.

Opublikowano

Wracając do tego Twojego rzekomego serwera KRULU :D Skoro jest Twój jesteś Polaczkiem to czemu serwer nie jest w pełni PL ( Przypuszczając że serwer stoi ) - przecież to Twój serwer  i jesteś takim wspaniałym programistą to w czym problem zrobić w pełni PL ? Bo nie bardzo rozumiem . Dajesz SS z jakiegoś offniętego serwera od arabów i myślisz,  że ktoś ci uwierzy? Filmy następne ... Ahh brak mi słów na dzieciaka :D 

Pzdr.

Opublikowano

Polacy zakaz wstępu? Ale na co? Jak można wejść na serwer ktory jest off lub nie istnieje? A tak pzt kto cie wyzywa za twoje "pro eq" na pl'u?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

hejo wiec info jest takie  to jest server czecha  ktory prowadzi fivestory  i on wszystko odbugowal  od icon po gemy itp  a hersen jest lovem ktory nawet nie wie  c to 4s a na Pl ma 18 ktore nic nie znacza sam mam 24 .. i to juz malo . wracajac do glownego watku   moja ekipa stawia server  pvp   mamy juz instalek luncher bez kopiowania wklejania odbugowalismy konta server testowany nie pada pozdrawiam niedlugo moze bedzie jakis temat  i wiecej info  pozdr Respekt ..

Opublikowano

Heitos4s, jak sama nazwa wskazuje "Heit"os4s musimy to coś hejtować. No cóż klient nasz pan, więc mówisz i masz :D

Opublikowano

W tym czasie co hersen płacze, że bedzie jakiś server ja zdazylem z Damianem i zanem ogarnac:

server test 3 dni PvP

server Hard na maxa na dedyku

Launcher

Instalke

własnego klienta. 

Teraz leci zrzutka u nas na serva PvP na dedyku i wiecie co? Tez nie publikujemy na MPC,bo po co? Wolimy dac to na fejsiku ;)   https://www.facebook.com/groups/250007565188038/

PS. Heitos nie może byc hersena, bo kiedys korzystałem z clienta hejtosa, maja fajny team do 4sotry. Btw o ile pamietam hersen z gryczka stawial serva na plikach z patchem max 67 lvl i co? Nie ma go. Hersen nie potrafi postawic nic. BTW . SS z Linuxa to tylko pliki na linuxie... Nie znasz ani 1 komendy, nie da rady postawic serva do 4story na linuxie. Nie masz zielonego pojecia o programowaniu. Dostane bana? W nosie mam baze wiedzy dzieci typu HERSEN... Zapowiada tylko servery, nic nie robi. Dlaczego? Bo nie potraffi.. Za to ogarnia photoshopa i przerabia wlasne zdjecia. Masz kompleksy? Szukasz przyjaciol w internecie? Wake up hello. Dobra lece dalej czytac nic nie wnoszace tematy. BTW zan ma 21 lat dziewczyne i pracie.. Nie jest gimbusem . Dorosnijcie... 

Opublikowano

myle ze temat wyczerpany o heitosie i tworcy tematu  dno totalne temat do zamkniecia jak najbardziej i nic tylko czekajcie az dodamy wlasny server tutaj  zostal nam tylko 1 bug  i mozemy startowac PS  szukamy osoby ktora  chciala by z nami wspolpracowac i zrobi jakas taka stronke nie zaplacimy za to z gory  mowie server od ludzi dla ludzi  pozdr Respekt  bajo

Opublikowano

Mam serwer - wyzywacie, mam pro eq na pl - wyzywacie tytlko to robicie..

Masz serwer to udowodnij, że go masz ostatni pisałem z AppleJackiem z epvp i nic o tym serwie nie słyszał.

Nie chcesz żeby Cię wyzywali udowodnij, że masz ten serwer i on działa!

Lewa i Pozdro 600 WujekJohnY

Opublikowano

nie ma i nie będzie, przecież ten dzieciak nic nie umie 

Opublikowano

Chlopie, podales strone do jakiegos dream story i mowisz ze to heitos? Podaj namiary na dilera.

Serwer bedzie dla polakow ZABLOKOWANY kysy z mpc sobie pogra, znam go rowno spoko ziomek, nie pogracie ze wzgledu na ZANA ktory mowi ze to nie jest moj serwer filmy skopiowalem w takim razie po co macie grac na nie moim serwerze? Nawet przez VPN nie zarejestrujecie sie bo strona pobiera czyste IP, wiec dziekujcie Zanowi.

Dokladna data startu  bedzie 12 lipca kto mieszka za granica i ma inne ip - pogra. Co najwyzej moge dac dostep 2-3 osobom do grania nikomu wiecej.

O to ja pogram, serwer dziala nadal? :D

518831445005751729602.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...