Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Heitos4s

Pl0TR3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopie, podales strone do jakiegos dream story i mowisz ze to heitos? Podaj namiary na dilera.

Serwer bedzie dla polakow ZABLOKOWANY kysy z mpc sobie pogra, znam go rowno spoko ziomek, nie pogracie ze wzgledu na ZANA ktory mowi ze to nie jest moj serwer filmy skopiowalem w takim razie po co macie grac na nie moim serwerze? Nawet przez VPN nie zarejestrujecie sie bo strona pobiera czyste IP, wiec dziekujcie Zanowi.

Dokladna data startu  bedzie 12 lipca kto mieszka za granica i ma inne ip - pogra. Co najwyzej moge dac dostep 2-3 osobom do grania nikomu wiecej.

Opublikowano

Czyli serwer zamknięty? Nie rozumiem tego foszka na Zana. Zachowujecie się strasznie dziecinnie obrażając się za to że ktoś powiedział że to nie jest twój serwer i że filmy skopiowałeś.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Popieram.. W przedszkolu się w takie rzeczy bawiłem... Ten powiedział że to nie moje zabawki to nikt się nimi nie pobawi.. ; f Trochę trzeba dorosnąć widzę..

Opublikowano

co osiagnalem granie z elita 4s; p zazdrosc hersena ; lubie to i jak koles co ma polskei IP ten calty ky cos tam moze grac skolo polskie Ip beda pioblokowane  napewno nie zrobia tak ze jego IP bedzie przepuszczone . powtorze to jeszcze raz masz 13  lat robisz pod siebie trzymaja Cie tam w tym teamie  o  ile to robia ze wzgledu na twoich starych bo maja kase   A TAK NAPRAWDE NIE WIERZE W TWOJE ANI JEDNO SLOWO  xD  ZAN POZDRAWIA  .O

Opublikowano

Ojj, szkoda ze serwer jutro juz dziala i ludzie z PL'a beda na nim grac.. Jak widze to Wy sami nie macie zycia tylko siedziecie 24h i obrazacie mnie a sami byscie chcieli miec te pliczki itp.. Po raz ktorys mowie PLIKI ORAZ SERWER JEST MOJ a nie jakis tam czechow.

Dajcie spokoj bez sensu tutaj reklamwoac mam serwer jak tak sie macie zachowywac szkoda na was czasu.. Chyba sobie odpuszcze w tym dziale..

Opublikowano

skoro serwer twój  to zapraszam ts.derions.pl, szukaj WujekJohnny i zaprezentuj mi parę ss'ów z twoim nickiem na tych plikach. Skoro ten serwer taki dla elity to chyba się nie łapie co nie? Za słaby jestem chlip chlip, aż czuje się pokrzywdzony przez moją polaczowość ;/. Tak btw trochę beka z cb misiu ;p

Czekam na ts lewa i pozdro 600 

Opublikowano

A będzie jakaś stronka lub coś takiego czy serwer będzie całkowicie zamknięty (oczywiście jeżeli będzie/lub już działa)? Mam rozumieć że serwer jest w 100% twój czyli wszystko opłacasz z własnej kieszeni? Co do pliczków to się nie będę wypowiadał bo to nie problem je kupić. A zachowanie? To nie my się obrażamy na 1 osobę i strzelamy foszka.

Opublikowano

Zan - Ty gimbusie się nie wypowiadaj jak nawet nicku nie umiesz przepisać ...

A po drugie , ''szkoda ze serwer jutro juz dziala i ludzie z PL'a beda na nim grac'' , jutro już mineło i jest ktoś kto może potwierdzić że tam gra ?

Opublikowano

aniomel22 Tylko taki problem, że premiera niby miała być 11 lipca a już dzień po a jak wpiszesz w wyszukiwarke Heitos4s to wyskakują Ci jakieś ruskie (Lub czeskie nie ucze się tych języków więc sorka) z zeszłego roku zamiast strony serwera, dodatkowo zero znaków od hersentokrul że ludzie grają i jest super więc można powiedzieć że serwer nie istnieje :)

Opublikowano

aniomel22 Tylko taki problem, że premiera niby miała być 11 lipca a już dzień po a jak wpiszesz w wyszukiwarke Heitos4s to wyskakują Ci jakieś ruskie (Lub czeskie nie ucze się tych języków więc sorka) z zeszłego roku zamiast strony serwera, dodatkowo zero znaków od hersentokrul że ludzie grają i jest super więc można powiedzieć że serwer nie istnieje :)

Co wy gadacie na serwerze maja juz po 70 lvl ladnie robia sie z eq..

http://scr.hu/1kcr/ws4cx

Potem zrobie screena o 19 po wojnie z ludzmi ;)

Opublikowano

Wstaw ssa z miasta ze swoim nickiem to może ktoś Ci uwierzy, bo narazie to serwera nie ma ;p a screena lounchera każdy głupi może wstawić nawet taki laik jak ja :D 

Opublikowano

Po co robić tak wielką aferę? Jeżeli serwer naprawdę stoi a nie jest on fikcją to poczekamy jeszcze kilka dni a stronka i clienty sam do nas przyjdzie. Oczywiście JEŻELI TEN SERWER ISTNIEJE.

Opublikowano

Co wy gadacie na serwerze maja juz po 70 lvl ladnie robia sie z eq..

http://scr.hu/1kcr/ws4cx

Potem zrobie screena o 19 po wojnie z ludzmi ;)

Jedynie co pokazałeś to to że jest launcher. Nie wiadomo czy to twój czy co... Dodatkowo dowiedzieliśmy się że serwer jak i client off :)

Nic do Ciebie nie mam czy coś tylko najpierw obiecujesz i w ogóle a potem robisz z tego wielką ściemę.

Dodatkowo to mógłbyś pokazać jakieś zdjęcia czy też filmik z rozrywki z twoim nickiem to byśmy Ci uwierzyli i dali spokój bo tak to wszyscy są nerwowi i zaczną lecieć wyzwiska :D

Opublikowano

A sobie mnie wyzywajcie powiedzialem juz krotko. Polacy = Zakaz wstepu :-)

Dziekujcie zanowi.. Potraficie tylko wyzywac nic wiecej ;) Mam serwer - wyzywacie, mam pro eq na pl - wyzywacie tytlko to robicie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...