Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie buty na lato.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
 http://wojas.pl/on/buty 
Proste, eleganckie i Polskie skórzane buty :)

Również polecam.

Osobiście odradzam Nike. Chyba, że dla płci pięknej, lecz to kwestia gustu. Osobiście preferuję na co dzień laczki, Adidasy (zarówno typ, jak i marka), a na poważniejsze okazje buty firmy Wojas...

Nie ma co się oszukiwać. Nike Air noszą pedały z "Fulkapami", rurkami, grzywką i stringami.

Opublikowano

Maxy jak najbardziej ;) Sam posiadam. Są bardzo wygodne i nie jest gorąco w stopę :)

@Up.

Nie mam grzywki, nie noszę rurek, nie mam fullcapa, nie noszę stringów i nie jestem pedałem, a noszę te buty. Twoja teoria została obalona.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

AirMaxy i nigdy nie zalozysz innych butow. Dalem za swoje 450 zl sa rozowo/czerwono - białe no i troche czarnego i prezentuja sie swietnie. Mega wygodne i sie nogi nie mecza. Polecam w 100%

"Upadli powstaną"

Opublikowano

AirMaxy i nigdy nie zalozysz innych butow. Dalem za swoje 450 zl sa rozowo/czerwono - białe no i troche czarnego i prezentuja sie swietnie. Mega wygodne i sie nogi nie mecza. Polecam w 100%

Jeżeli wg. Ciebie maxy to najwygodniejsze buty to chyba pierwszy raz masz buty z najki.

fluxy, flyknity

Opublikowano

chyba zadzialala na ciebie reklama

mam air maxy i w komforcie w porownaniu z innymi butami nie ma większej różnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...