Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mieliście taki przypadek ? Polaczki ...

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie większość polaków spina o byle co. Wg mnie rito powinno zrobić skina Ziggsa cebulaka który będzie rzucał cebulami zamiast bomb, ulti duża cebula

wyglad; rzymki,białę skarpetki głowa na łyso czarne okulary + wonsy tyle

Opublikowano

Ja czasami jak gram, a w teamie mam samych polaków - każdy z jakimś polskim nickiem typu ....PL, a piszą po angielsku jakby się nie domyślili że osoby z PL na końcu są z Polski.

Dużo miałem sytuacji że 2 polaków grało premade na bocie, oczywiście obydwaj staty 0-10 czy coś koło tego. Pochwaliłem ich grę, a po chwili na chacie 20 wyzwisk.

To nic dziwnego w tej grze. 

Najlepiej jest zrobić tak jak ja to robie - sprowokować, a później wysłać reporta za flame'a. Może ban ich coś nauczy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja czasami jak gram, a w teamie mam samych polaków - każdy z jakimś polskim nickiem typu ....PL, a piszą po angielsku jakby się nie domyślili że osoby z PL na końcu są z Polski.

Dużo miałem sytuacji że 2 polaków grało premade na bocie, oczywiście obydwaj staty 0-10 czy coś koło tego. Pochwaliłem ich grę, a po chwili na chacie 20 wyzwisk.

To nic dziwnego w tej grze.

Najlepiej jest zrobić tak jak ja to robie - sprowokować, a później wysłać reporta za flame'a. Może ban ich coś nauczy.

Prowokujacy tez dostaja bany jbc

Opublikowano

O co wam chodzi? to, że ktoś słabiej gra nie ma nic do tego czy jest polakiem czy nie... a poza tym dlaczego prowokować jak ktoś słabo gra? Tylko będzie jeszcze gorzej grał... A wyzywają napewno nie bez powodu;) nie odpowiadajcie im, to was też zignorują, dodatkowo jak nie będziesz odpowiadał, to nie będziesz go napędzał jeszcze bardziej i w końcu mu się to znudzi... A potem tylko reporcik po grze, po co on ma to wiedzieć i ci i jemu to nic nie da( to, że mu powiesz ) a już dajcie riotowi zadecydować, czy zasługuje na bana - czy też nie

Opublikowano

O co wam chodzi? to, że ktoś słabiej gra nie ma nic do tego czy jest polakiem czy nie... a poza tym dlaczego prowokować jak ktoś słabo gra? Tylko będzie jeszcze gorzej grał... A wyzywają napewno nie bez powodu;) nie odpowiadajcie im, to was też zignorują, dodatkowo jak nie będziesz odpowiadał, to nie będziesz go napędzał jeszcze bardziej i w końcu mu się to znudzi... A potem tylko reporcik po grze, po co on ma to wiedzieć i ci i jemu to nic nie da( to, że mu powiesz ) a już dajcie riotowi zadecydować, czy zasługuje na bana - czy też nie

Myśle, że jak się sprowokuje kogoś kto ma staty 0-10 i przez to zacznie gorzej grać to już raczej bez różnicy czy będzie grać gorzej czy nie, skoro gra już i tak przegrana.

A powód do wyzywania większości Polaków w tej grze ma mniej więcej taki sens jak wyzywanie swojej mamy przy obiedzie z powodu nieposolonej zupy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zabijcie sie, sami jestescie sobie winni. Sami zaczynacie flame, np wbijam na tankeda w bronzie i taki typ jest last pickiem. A jak wiadomo pick order jest no to typ mi wypisuje ze pierwsay napisal..

Opublikowano

Ja czasami zaczynam pomijać niektóre rankedy jak już widzę co się dzieje w champion select. Czasami dostane polaków z którymi normalnie da się pogadać i coś ugrać, a czasami wyboostowanych mistrzów, którzy myślą ,że są dobrzy bo mają platyne. Wole stracić 3 lub 5 LP , niż psuć sobie nerwy i stracić 20 LP. :mellow:

Opublikowano

po twojej wypowiedzi moge wywnioskować:

- jesteś w brązie/ niskim silverze

- jesteś flamerem

- małó wiesz o tej grze i grasz źle

według ciebie prowokowaniem jest napisanie prawdy? to że ktoś zagrał powinno się mu to powiedzieć prosto w twarz (oczywiście trzeba to ubrać w  odpowiednie słowa) niż tylko go chwalić, trzeba mu powiedzieć żeby zaczał coś robić 

w wiekszosci przypadkow wyzywaja bez powodu, bo to oni w wiekszosci przypadkow zaczynaja flejmic junglera/supporta/midera za swoje bledy (a to brak wardow, a to brak ss czy obwinienie junglera o gank kiedy pushuje)

powiem ci taka prawde, rito nie daje banow, tylko trybunał (który działa jak działa) 

co do tematu czasami sie zdarza, ale rzadko, w wiekszosci przypadkow jesli ktos pisze po polsku/łamanym angielskim dostaje mute juz na poczatku gry

@1361622928-U485574.pnguser1337 takie przypadki zdarzają się głownie w brązie/niskim silverze, dalej tego nie spotkalem

­

Opublikowano

po twojej wypowiedzi moge wywnioskować:

- jesteś w brązie/ niskim silverze

- jesteś flamerem

- małó wiesz o tej grze i grasz źle

według ciebie prowokowaniem jest napisanie prawdy? to że ktoś zagrał powinno się mu to powiedzieć prosto w twarz (oczywiście trzeba to ubrać w  odpowiednie słowa) niż tylko go chwalić, trzeba mu powiedzieć żeby zaczał coś robić 

w wiekszosci przypadkow wyzywaja bez powodu, bo to oni w wiekszosci przypadkow zaczynaja flejmic junglera/supporta/midera za swoje bledy (a to brak wardow, a to brak ss czy obwinienie junglera o gank kiedy pushuje)

powiem ci taka prawde, rito nie daje banow, tylko trybunał (który działa jak działa) 

co do tematu czasami sie zdarza, ale rzadko, w wiekszosci przypadkow jesli ktos pisze po polsku/łamanym angielskim dostaje mute juz na poczatku gry

musisz być niezwykle inteligentny skoro wywnioskowujesz po wypowiedzi czyjąś dywizje.

@topic   

tak sie zdarza nic na to nie poradzisz w kazdej grze sa tacy ludzie

Opublikowano

Jestem w platynie V bez żadnych wspomagających gówien, nick Lidbey - sprawdź sobie, Poza tym wytłumaczasz mi coś w ogóle innego, odpisałem to do 4 posta, nie wiem po co prowokować kogokolwiek, kim jesteś aby po poście oceniać kogoś? Wszyscy tutaj tak płaczą i płaczą, może mało wiem o tej grze w brązie/silverze - bo tam nie gram;) Na poziomie platyny V da się fajnie dogadać z innymi osobami, nie ma takiego flamu jak niektórzy myślą, to znaczy - żeby od początku się wyzywali to trafia się naprawdę rzadko. A tak wgl to śmieszny jesteś z tymi 3 wnioskami^^, nie wiem w jakiej lidze jesteś, ale nawet jak wyżej, to nie będziesz mi mówił takich rzeczy:)

Możliwe też, że źle mnie zrozumiałeś, bo odpisałem to do osoby która napisała 4 posta - napisał coś w stylu - jak ktoś feeduje, sprowokuj go do flamu i reportuj po grze. 

Opublikowano

Jestem w platynie V bez żadnych wspomagających gówien, nick Lidbey - sprawdź sobie, Poza tym wytłumaczasz mi coś w ogóle innego, odpisałem to do 4 posta, nie wiem po co prowokować kogokolwiek, kim jesteś aby po poście oceniać kogoś? Wszyscy tutaj tak płaczą i płaczą, może mało wiem o tej grze w brązie/silverze - bo tam nie gram;) Na poziomie platyny V da się fajnie dogadać z innymi osobami, nie ma takiego flamu jak niektórzy myślą, to znaczy - żeby od początku się wyzywali to trafia się naprawdę rzadko. A tak wgl to śmieszny jesteś z tymi 3 wnioskami^^, nie wiem w jakiej lidze jesteś, ale nawet jak wyżej, to nie będziesz mi mówił takich rzeczy:)

Możliwe też, że źle mnie zrozumiałeś, bo odpisałem to do osoby która napisała 4 posta - napisał coś w stylu - jak ktoś feeduje, sprowokuj go do flamu i reportuj po grze. 

My na pewno rozmawiamy o tej samej grze? Platyna i się dogadać? Obecnie jest to zbiór największego g*wna ;/

Chociaż fakt jest taki że prowokować nikogo się nie powinno.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nie wiem czy gramy w to samo;P ale naprawdę, u mnie nie jest tak źle, a może tego nie zauważam? ale i tak myślę, że większość osób przesadza z tym co mówi o ligach gold+, bo tam nie ma tak źle, że w każdej grze flame troll i afk

Opublikowano

Jak narazie to dodatkowo smurfuję sobie konto i chce wpaść do brązu V ( uważajcie na mnie:) ), bo naprawde aż nie mogę uwierzyć, że nie da się wyjść bo "nub timy"

Opublikowano

Ja tam nie narzekam na nub timy bo konto 30 wbiłem w 1 dzień z unranka do G3. Diamenta na mainie mam (carrowanego bo grać nie umiem ale jest) Także no :D

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...