Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski Skrypt ! Początkowe Przedmioty W Enderchest ! EnderItems !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---

R

E

K

L

A

M

A

---

Witam , przedstawiam wam dzisiaj już mój 2 skrypt ! Tym razem początkowe przedmioty w enderchest.Skrypt ma łatwy kod , i jest w 100% napisany prze zemnie , Nie wykryłem żadnych błędów i bugów . Kod Skryptu \/ [Nie będzie na pastbin , ponieważ mam problemy z tą stroną.

Napiszesz , Omg bardzo łatwy skrypt ! A ja na to ! 

1.Dopiero zaczynam.

2.Nie chcesz nie korzystaj ! 

3.Napisz własny lepszy !

KOD \/

on first join:
                give 1 Leather Helmet of protection 1 to the player's enderchest
                give 1 Leather chestplate of protection 1 to the player's enderchest
                give 1 Leather Leggings of protection 1 to the player's enderchest
                give 1 Leather boots of protection 1 to the player's enderchest
                give 1 Iron Sword to the player's enderchest
                give 1 Iron pickaxe of efficiency 5 to the player's enderchest
                give 1 ender chest to the player's enderchest
                give 64 cooked beef to the player's enderchest

Masz problem z skryptem ? Napisz pod tematem , na pewno pomogę ! Korzystasz z skryptu ? Podaj IP serwa ! 

P.S Pisze skrypty na zamówienie ! Kontakt : Kusiu1996
Oraz konfiguruje , tworze paczki serwerowe.

skrypt2_2.png?nazwa=enderitems&wersja=be

76561198175931070.png

Opublikowano

/\ Dla ciebie wakacje się skończyły ! Idz do szkoły naucz się czytać . Napisałem przecież w temacie " [Nie będzie na pastbin , ponieważ mam problemy z tą stroną."

76561198175931070.png

Opublikowano

/\ Dla ciebie wakacje się skończyły ! Idz do szkoły naucz się czytać . Napisałem przecież w temacie " [Nie będzie na pastbin , ponieważ mam problemy z tą stroną."

To nie wiem po co i tak udostępniasz ten skrypt? Liczysz na like? I nie pisz takimi kolorami bo to dziwnie wygląda!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh...
Takie coś to 5-15 sekund pisania, czcionka powiększona oraz kolory walące po oczach.

Kod wrzuć w spoiler i code, interpunkcja fatalna...

Takich skryptów nigdy nie udostępniaj na żadnych forach, każdy może go napisać.

Skripta nie trzeba się uczyć, wystarczy znać angielski i tyle, naucz się lepiej Javy.

jp8p35.jpg

Opublikowano

Widziałem już ten skrypt w jednej z paczek serwerów @.avaterys_.

Kilka linijek i już masz ten skrypt, jednakże nie zniechęcaj się, ćwicz dalej. ;)

Opublikowano

Nie latwiej zrobic to w pluginie? Mozna dodac wiecej opcji np w configu zmiana tych itemow/wlaczenie/wylaczenie/itp

Co ja tutaj robie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Hejt Weź ty kur/a wyjdź.... grafikę na dole wątku podye**łeś ze skr***.*l... skrypt, skryptem... WIDZIAŁEŚ SKRYPTY INNYCH?! TO JEST SKRYPT, a nie takie gówno, co ty napisałeś...

Przykład dobrego skryptu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1224190-dl-autorski-skrypt-nodrop-bardzo-zaawansowane-dropy-ze-stone1000-linijek/

Weźcie to WYWALCIE do kosza najlepiej... ;_;

ps. Pewnie dostanę 5%, bo jak... ;_;

sygnatura.png

Opublikowano

Ehh...

Takie coś to 5-15 sekund pisania, czcionka powiększona oraz kolory walące po oczach.

Kod wrzuć w spoiler i code, interpunkcja fatalna...

Takich skryptów nigdy nie udostępniaj na żadnych forach, każdy może go napisać.

Skripta nie trzeba się uczyć, wystarczy znać angielski i tyle, naucz się lepiej Javy.

Hehe mówisz że pisania skryptów nie trzeba się uczyć ? To tak samo jak w skrypcie masz zmienne nie okreslone bo okresla to sam plugin boolean long int interger double itp to Javie takze sa te zame zmienne. Także używasz Else oraz triggerów jako void on void off ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...