Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko. Otoz chce kupić sobie mikrofon i upatrzylem sobie zalman MC mic1 czy jakoś tak(pisze z telefonu) Czy on jest dobry bez szumów do rozmów na ts3/skype. Czasem też coś nagrywam ale głównie gadam tak więc? Proszę o opinie na jego temat a może polecicie jakiś inny niezbyt drogi.

Opublikowano

Siemka mam pytanko. Otoz chce kupić sobie mikrofon i upatrzylem sobie zalman MC mic1 czy jakoś tak(pisze z telefonu) Czy on jest dobry bez szumów do rozmów na ts3/skype. Czasem też coś nagrywam ale głównie gadam tak więc? Proszę o opinie na jego temat a może polecicie jakiś inny niezbyt drogi.

Ten będzie dobry, zobacz jeszcze Trust Starzz, ale to wielkie bydle.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ok zobaczyłem tego trust strarzz. No wielki trochę i lipa z takim wielkim. A co do niego to ma szumy czy nie. I jak z tym zalmanem ma szumy czy nie.

Opublikowano

A i taka uwaga nie mam zamiaru przekroczyc 50 zł. Każdy post bez uzasadnienia pytania albo podania powyżej tej kwoty dostaje report. Czekam na opinie użytkowników mikrofonu zalmanowskiego.

Opublikowano

Do ilu złotych szukasz tego mikrofonu? Jaki budżet?

bez gif

Opublikowano

Do ilu złotych szukasz tego mikrofonu? Jaki budżet?

tak jak up budżet by doradzać coś

A i taka uwaga nie mam zamiaru przekroczyc 50 zł. Każdy post bez uzasadnienia pytania albo podania powyżej tej kwoty dostaje report. Czekam na opinie użytkowników mikrofonu zalmanowskiego.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wy jesteście głupi czy co? Pisze tam ze do 50 zł a Ci pytają jaki budżet. Nadal czekam na opinie użytkowników na temat mikrofonu zalman mic1

Opublikowano

Jezu ludzie zaraz warny poleca i tyle. Kur#a pisze, że chce kupić mikrofon japierdo## a Ci mi piszą o telefonie z androidem. Nie potrzebuje takich rzeczy. Chce opinie o mikrofonie zalman zm mic1. Nie piszcie o innych całe forum w dzieciakach które nie umieją czytać ze zrozumieniem.. Proszę o opinie na temat szumu i dźwięku oddawanego przez mikrofon zalman zm mic1.

Opublikowano

Mam zalmana jak i trust starzza i według moich kolegów w głosie wielkiej różnicy nie ma,ale za to na zalmanie czasami "ląduje ufo",czyli jakieś dziwne dźwięki się pojawiają. Może to tylko u mnie tak jest,nie wiem,jak bym wziął raczej tego Starzza.

Opublikowano

Mikrofon miałem (niestety tylko przez tydzień bo go zmiażdżyłem xD)

A więc tak: mikrofon jest na prawdę bardzo dobry, lekki, można go fajnie przypiąć, spoko dźwięk, nie wychwytuje za bardzo odgłosów z daleka,

szumy ma, ale w opcjach karty dźwiękowej sobie klikniesz odszumianie i jest znacznie lepiej.

Za taką cenę bardzo polecam.

PS. bardziej Trust Starzz polecam, no ale jak to jest problem...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Mam zintegrowaną kartę dźwiękowa wytłumaczycie jak włączyć odszumianie. Bo kupie zalmana i myszkę taki zestaw :D I nie chce szumów tak więc. A trust strarzz bardzo duży jest i kupi się go za 50 zł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...