Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z Rangą !i

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jako że dostałem bana za strzelanie swoich 3/4 strzałów za wbieganie pod celownik graczy z mojego teamu ( ogólnie osoby które to robiły specjalnie,report poleciał)Mam bana na 7 dni pozostały mi 3 dni do końca.Wbijam dziś i taki tekst "Ranga uległa przedawnieniu,wygraj 1 mecz aby ją powrócić" +/-.Miałem SILVERA IIII (początki gry) mój znajomy także miał taką range jednak on gra codziennie mixy po kilka razy.Wygrał on ten "1 mecz" i spadł do SILVERA I .. był 2 w tabeli około staty 25:4:12.Czy mi też grozi spadek czy może moja ranga wróci ?.I jeszcze jedno jak działają te rangi co muszę robić żebym awansował ? 

Z góry dziękuje za pomoc ! :) 

Opublikowano

W konia cie robił. Bo dłuzszej nieobecnosci sie kiedys spadalo a teraz musisz rozegrac 1 mecz i bedziesz mial taka range jak wczesniej.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

W konia cie robił. Bo dłuzszej nieobecnosci sie kiedys spadalo a teraz musisz rozegrac 1 mecz i bedziesz mial taka range jak wczesniej.

Nie zrobił zobaczyłem jego rangę SILVER I :/ i trochę się boję o to 

Opublikowano

nic ci nie spadnie.... mecz zakończył sie bez ciebie <wynik możesz skrawdzić> :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

nic ci nie spadnie.... mecz zakończył sie bez ciebie <wynik możesz skrawdzić> :)

Mecz zakończył się bez mnie ? nie rozumiem 

Opublikowano

tak, ty po prostu zostałem wyrzucony, a tamci grali z BOTem zamiast ciebie :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

em to ci zaliczy przegraną możliwe, że o 1 range spadniesz nie więcej.

Jak nic nie grasz i ci znika to jest ok, ale jak ban i ci zniknie to może ci spaść o 1 range.

Po za tym silver do kałacha to parę dni roboty ;d

Opublikowano

em to ci zaliczy przegraną możliwe, że o 1 range spadniesz nie więcej.

Jak nic nie grasz i ci znika to jest ok, ale jak ban i ci zniknie to może ci spaść o 1 range.

Po za tym silver do kałacha to parę dni roboty ;d

Być może jestem przyjebany ale  "Jak nic nie grasz i ci znika to jest ok, ale jak ban i ci zniknie to może ci spaść o 1 range."    Nie rozumiem tego ? 

Opublikowano

Powinna Ci normalnie wrócić, o ile wcześniej nie przegrywałeś gier. On spadł, bo wcześniej przegrał kilka meczy.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Powinna Ci normalnie wrócić, o ile wcześniej nie przegrywałeś gier. On spadł, bo wcześniej przegrał kilka meczy.

Aha przegrywałem kilka meczy nie wiele np 4 wygrałem 1 przegrałem pózniej 3 wygrałem 1 przegrałem itd max chyba 3 mecze pod rząd przegrałem :)  Dziękuje za Pomoc ! 

Opublikowano

Być może jestem przyjebany ale  "Jak nic nie grasz i ci znika to jest ok, ale jak ban i ci zniknie to może ci spaść o 1 range."    Nie rozumiem tego ? 

Już tłumaczę, jeżeli go zbanowano gra jest zaliczona jako przegrana więc możliwy jest spadek z rangi.

Jeżeli nie dostałby bana to nie spada mu ranga tylko zanika.

@down

Błędne wiadomości ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...