Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seprom ?

emilo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No thx xD ja "szpieg'' tak bardzo ^^

jeszcze jakos z 120 postow nabije i juz nie bd "szpiegiem" :P

Mniej więcej.

Ty mając 84 posty w tej chwili jesteś osobą całkowicie nierozpoznawalna na tym forum. Mnie na przykład dobrze znają w dziale Team Fortress 2 bo często tam pomagam a kiedyś Call of Duty (jak jeszcze nie były podzielone).

Osoba rozpoznawalna = potencjalnie zaufana

elitepvp maja swoje podforum dla zaufanych forumowiczy , zhyk.ru tez maja podforum tylko my nie mamy :D

Taa, to zobacz co zrobił mod tego działu z moją propozycją...

Opublikowano

Czy ja wiem... Ja mam te 400 postów, kilka dobrych tutków (ze starych lat) i nie licząc kilku osób mnie na forum nikt nie kojarzy :). Chciał czy nie propozycja jest dobra bo UG to na MPC nie zrobią chociaz było jkuż multum planów.

Opublikowano

c**j ja tez bede tutaj podawal bugi ktore sa mi znane i ktore dzialaja , poniewaz na przykladzie elitepvp oni tam trzymaja sie kupy i pomagaja jeden drugiemu udostepniajac rozne programy i bledy tak samo sa z ruskami co sie razem trzymaja my tez powinnismy sie razem trzymac i informowac jeden drugiego o bledach ... Jakby kazdy uzytkownik tego forum grajacy w darkorbit tak myslal to byloby fajnie i bylibysmy owiele lepsi i sprytniejsi. Ja o tym wiem ze czesto jest ciezko pisac o bledach gry tutaj bo moze to zostac szybko naprawione , ale fajnei by bylo jakby powstalo jakies podforum na ktorym mogliby sie rejestrowac zaufani uzytkownicy ktorzy maja sporo postow badz co maja konto na mpc od ponad roku to jest moja propozycja bo inaczej wedlug mnie to nei bedzie funkcjonowac tak jak ma byc . Pozdrawiam 

Co z tego ze w Polsce wprowadzono by coś takiego, skoro na epvp, u ruskich i tak wszystko byloby widoczne dla kazdego ? Logika ? Nie da się czegoś takiego zrobić na całym świecie, poza tym BP ma swoje wtyki i dla nich dostać się na takie "tajne forum" nie byłoby problemem :) 

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Co z tego ze w Polsce wprowadzono by coś takiego, skoro na epvp, u ruskich i tak wszystko byloby widoczne dla kazdego ? Logika ? Nie da się czegoś takiego zrobić na całym świecie, poza tym BP ma swoje wtyki i dla nich dostać się na takie "tajne forum" nie byłoby problemem :)

no niby nie byłoby problemem ale komu z BP nie chciałoby się robić tych 200 postów żeby poczytać troche "w co dalej inwestować" xD

A BP nie bd płaciło nikomu żeby takie posty nabijał ew. wykupią konto od kogos z forum za SFE/UFE xD ale narazie nie ma nawet podforum to co ja tu się zapędziłem aż na wykupywanie kont przez BP o.O

jeszcze 112 postów i bd rozpoznawalny ^^

Opublikowano

widoczne dla wszystkich ? :P malo wiesz chlopie naprawde mam konto na rosyjskim podforum z czitami i bugami do wiekszosci gier i staralem sie o dostep do niego 2 lata dowiedzialem sie o tym podforum od kolegi z PL3 ale naprawde nigdzie go nie znajdziesz nawet wojek google tego forum nie wyszukuje 

wiec co ty mi mozesz mowisz o rzeczach z ktorymi nie masz stycznosci badz nie masz zielonego pojecia ?

Opublikowano

@ up

Oczywiście, że takie fora istnieją. Osobiście nie mam dostępu do takiego czegoś ale słyszałem i widziałem.

Opublikowano

Mniej więcej.

Ty mając 84 posty w tej chwili jesteś osobą całkowicie nierozpoznawalna na tym forum. Mnie na przykład dobrze znają w dziale Team Fortress 2 bo często tam pomagam a kiedyś Call of Duty (jak jeszcze nie były podzielone).

Osoba rozpoznawalna = potencjalnie zaufana

Taa, to zobacz co zrobił mod tego działu z moją propozycją...

A ja jestem rozpoznywalny? :p

ps.Wiem że jakiś bug jest mój kolega wie jak z niego wycisnę to wam powiem:p

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Znowu!Teraz za częste klikanie na minimapce zawiesza się gra ;_;

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Znowu!Teraz za częste klikanie na minimapce zawiesza się gra ;_;

hahah BP samo się dobija xD  to jest aż śmieszne że niby naprawiają błędy a sami dodają nowe ...chociaz gdyby jakas grupka ludzi  zaspamowala supportowi skrzynke ze "uzywam duzo mini-mapki z powodu *ble ble ble * od pewnego czasu zauważam że gra mi się zawiesza " xD gdyby support dostał z kilka tys takich wiadomosci to by było dobrze xD 

Opublikowano

hahah BP samo się dobija xD  to jest aż śmieszne że niby naprawiają błędy a sami dodają nowe ...chociaz gdyby jakas grupka ludzi  zaspamowala supportowi skrzynke ze "uzywam duzo mini-mapki z powodu *ble ble ble * od pewnego czasu zauważam że gra mi się zawiesza " xD gdyby support dostał z kilka tys takich wiadomosci to by było dobrze xD

Odpisali by każdemu, że już nad tym pracują a poczekalibyście z rok xD

Opublikowano

Teraz jest fajny bug na seprom ale praktycznie nikt o nim nie wie:)

no to podziel sie tym bugiem niech wszyscy korzystaja , od tego jest to forum

Opublikowano

Teraz jest fajny bug na seprom ale praktycznie nikt o nim nie wie:)

Po co pitolisz że jest skoro nic o nim nie powiesz jak dziala itp.  a skoro nikt nie wie to ty też nie wiesz.

Opublikowano

wczoraj udalo m isie przez przypadek zrobic tak ze seprom mi sie zacza wysylac na statek a ze skylabu go nie ubylo :D nie iwem jak to mozliwe ale zrobilime poprostu jak wysylalem to w przycisk WYSLIJ zaczolem spamowac klikac non stop i w taki sposob mi sie udalo potem probowalem kilka kolejnych razy i nic raczej to byl przypadek jednorazowy a nie bug ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...