Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seprom ?

emilo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli ktos poda mi jakis sensowny bug na seprom ktory dziala , chetnie sie podziele inny rowniez dobrym i przydatnym bugiem :)

Opublikowano

i dobrze, jak k***a ma ten bug latać wszędzie, od jednej osoby do drugiej jak d****a to lepiej żeby go nie było. 

Opublikowano

No i zajebiście... Ten bug sprawiał że takie wybocone konta potrafiły bić po wiele dmg a teraz już będą zadawać trochę mniej

nie rozumiem twojej logiki ... ludzie nabugowali tyle sepromu ze sraja nim 

@No_Name_MMO name jak zablokowali to chyba znaczy że nie ma już bugu

piotrze chce cie uswiadomic ze jest jeszcze jeden bug na seprom tylko malo osob o nim wie , ja niestety jeszcze go nei znam ale wiem na 200% ze taki bug istnieje , ale ja znam 3 inne bugi ktore tez sie przydaja i sa dosc fajne hehe ale ze wzgledu na to ze ludzie za duzo paplaja beda tylko dla mnie i mojego klanu

Opublikowano

nie rozumiem twojej logiki ... ludzie nabugowali tyle sepromu ze sraja nim 

piotrze chce cie uswiadomic ze jest jeszcze jeden bug na seprom tylko malo osob o nim wie , ja niestety jeszcze go nei znam ale wiem na 200% ze taki bug istnieje , ale ja znam 3 inne bugi ktore tez sie przydaja i sa dosc fajne hehe ale ze wzgledu na to ze ludzie za duzo paplaja beda tylko dla mnie i mojego klanu

też wiem że istnieje bo nawet wiem jak bugować ale nikt ci TEGO nie napisze bo tylko on został 

Opublikowano

chodzi mi o to że biły więcej przez cały czas. Teraz ten seprom kończy im się o wiele szybciej

Te wybocone konta w większości mają skylab na maksa rozbudowany więc mogą nawet normalnie przesyłać sepro.

Golec bez premki - 3000 ładowni

30000 strzałów/6h z sepro

Opublikowano

Ej sory ja tu pisze do ludzi co grają uczciwie wobec Firmy BUGPOINT i kradną tak jak oni kradną i proszę mi tu nie spamować o złych graczach jak nie pasuje to wyjazd mi z Tematu I Proszę Moderatorów o upominanie takich graczy co będą nam przyszkadzać ja śledzę ruskie i UgElitepvprs Forum tak że jestem na bieżonco z bugami narazie nie ma nic ciekawego... 

Opublikowano

Ej sory ja tu pisze do ludzi co grają uczciwie wobec Firmy BUGPOINT i kradną tak jak oni kradną i proszę mi tu nie spamować o złych graczach jak nie pasuje to wyjazd mi z Tematu I Proszę Moderatorów o upominanie takich graczy co będą nam przyszkadzać ja śledzę ruskie i UgElitepvprs Forum tak że jestem na bieżonco z bugami narazie nie ma nic ciekawego... 

c**j ja tez bede tutaj podawal bugi ktore sa mi znane i ktore dzialaja , poniewaz na przykladzie elitepvp oni tam trzymaja sie kupy i pomagaja jeden drugiemu udostepniajac rozne programy i bledy tak samo sa z ruskami co sie razem trzymaja my tez powinnismy sie razem trzymac i informowac jeden drugiego o bledach ... Jakby kazdy uzytkownik tego forum grajacy w darkorbit tak myslal to byloby fajnie i bylibysmy owiele lepsi i sprytniejsi. Ja o tym wiem ze czesto jest ciezko pisac o bledach gry tutaj bo moze to zostac szybko naprawione , ale fajnei by bylo jakby powstalo jakies podforum na ktorym mogliby sie rejestrowac zaufani uzytkownicy ktorzy maja sporo postow badz co maja konto na mpc od ponad roku to jest moja propozycja bo inaczej wedlug mnie to nei bedzie funkcjonowac tak jak ma byc . Pozdrawiam 

Opublikowano

Co do bugów to jeżeli się tak boicie tego, że BP przesiaduje na tym forum to może poprośmy modów by zrobili poddział o nazwie "Bugi" lub podobnej ale z dostępem dla osób które np. mają 200/500/1000 postów. Rozumiecie? Chodzi o to, że teraz wystarczy założyć sobie konto choćby na jakimś 10 minutowym emailu a tak to dostęp by miały tylko osoby zaangażowane w nasze forum. Nie da się "wybocić" lub "wyspamić" konta na forum które będzie miało np. 500 postów. Według mnie to jest najlepszy w tym momencie sposób by i docenić ludzi tworzących społeczność tego forum jak i ukarać wścibski BP.

Opublikowano

Ja nie mam tych nawet 200 postow i bym juz tu uchodził za "szpiega z BP" więc nie wiem czy to by było dobre dla wszytkich(takie blokady) :))

Opublikowano

Ja nie mam tych nawet 200 postow i bym juz tu uchodził za "szpiega z BP" więc nie wiem czy to by było dobre dla wszytkich(takie blokady) :))

bo pewnie jestes hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...