Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupic vps z fiberhost.pl ile slotow utrzymaja te 2 maszynki to sa te same :)

|

|

x2

Procesor: vCPU 3800 MHz x 0.75 vCore   CPU Benchmark: 12.105   Pamięć RAM: 2048 MB (2 GB)   Vswap (dodatkowy RAM): do 3072 MB   Dostęp do SSH Tak   Dysk 35 GB   Oprogramowanie: debian/ubuntu   Transfer miesięczny 450 GB                                                         Indywidualnych adresów IP 1   Możliwość dokupienia IP Tak   SLA powyżej 99,5%   Dostępne płatności: Przelew Bankowy, SMS,
Przekaz Pocztowy, PAYPAL
PAYSAFECARD!   Darmowa instalacja ts3: W cenie*

I jeszcze mam pytanie polecacie mi kimisufi.pl zaciekawila mnie ta oferta

KS-4

Core™ i5-2400(francija)

Core™ i5-3570S(kandana)

5808

6758

4c / 4t 3.1 GHz+ 16GB  1 TB 100 Mbps /128

Opublikowano

Kimsufi 4G, jak dobrze skonfigurujesz utrzyma ci około 60 osób, a 16G nawet 200 (wszystko zależy od konfiguracji).

W zródź uwagę na to że lokalizacja to Francja albo Szwajcaria dlatego przy 200 slotach mogły by być lagi :)

Opublikowano

W zródź uwagę na to że lokalizacja to Francja albo Szwajcaria dlatego przy 200 slotach mogły by być lagi :)

Lokalizacja nie ma praktycznie znaczenia przy minecraft. Widziałem sieć serwerów, która kupiła sobie maszynę na ovh, czy soyoustart w Kanadzie i nie było lagów.

Opublikowano

ok to teraz wejdz na mineplex.eu i zobacz jakie lagi sa przy 2k osob online ...

@top

nie bierz tego pseudo serwera z fiberhosta 

bierz kimsufi 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...