Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer? Hmm.

BanuaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;) Nie widziałem gdzie umieścić ten post, więc postanowiłem, że napiszę go tutaj. (jak coś to przenieście). Otóż tak, jakieś pół roku temu skończyłem grę w League of Legends, lecz od jakiegoś tygodnia męczy mnie straszna chęć, żeby zagrać. Dotychczas grywałem na EUNE, jednak chciałbym zacząć tę przygodę od nowa. Na kompletnie innym serwerze. Czy polecacie jakiś ciekawy (bez high pingu jak w moim przypadku na NA) serwer? Byłoby świetnie jakby był na nim chociaż trochę większy poziom, nie koniecznie na tych początkowych dywizjach, bo wiadomo jak jest, ale na tych wyższych. Z góry dziękuję ;)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Pozostaje ci West, ale tam wiekszy poziom zaczyna sie dopiero w Diamencie 1.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Z wyższym poziomem i normalnym pingiem = EUW.

Z trochę niższym poziomem to serwer turecki, tam ludzie trochę słabiej grają. Cóż, zdarzają się pro gracze na każdym serwerze, ale tu jest wyjątkowo niższy poziom i mniej ludzie wyzywają.

Opublikowano

Z wyższym poziomem i normalnym pingiem = EUW.

Z trochę niższym poziomem to serwer turecki, tam ludzie trochę słabiej grają. Cóż, zdarzają się pro gracze na każdym serwerze, ale tu jest wyjątkowo niższy poziom i mniej ludzie wyzywają.

Przemyślę sprawę z tym tureckim serwerem ;)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Możesz spróbować również rosyjski nic innego nie pozostaje do wyboru.

Pingu nie będziesz mieć ale jak z skillem nie wiem

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...