Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje operacja Breakout

Skipperek70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wyłapałem bana na 7 dni. Czy jest jakiś inny sposób na zdobycie misji ? bo narazie tylko 3 zrobilem i ile dziennie dropi misji i gdzie mogę je dostać ? Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Misje dostajesz za granie, nie tylko Turniejowych. Gdzieś tam słyszałem, że więcej misji leci na tych mapach z Operacji ale nie wiem czy to prawda. Odpal sobie Deathmatcha na jakiejś tej nowej mapce i może Ci poleci. 

he?

Opublikowano

Ostatnio wyłapałem bana na 7 dni. Czy jest jakiś inny sposób na zdobycie misji ? bo narazie tylko 3 zrobilem i ile dziennie dropi misji i gdzie mogę je dostać ? Prosze o pomoc :)

Misje masz po zakończeniu meczu, drop jest losowy na każdej mapie.

Opublikowano

Raz grając na mapach operacyjnych wszyscy co mieli krążek dostali misje ;). Drop tak sie przewijał gdzies przez pół minuty na przemian prawie każdy misja, a ci ludzie bez jakieś lowskiny/esport casy :D

oczywiście jak się ludu odezwało na mikro xD

Opublikowano

Misje masz po zakończeniu meczu, drop jest losowy na każdej mapie.

już tych meczy zakończyłem z 15 i dupa tylko skrzynka Phoenix

Opublikowano

już tych meczy zakończyłem z 15 i dupa tylko skrzynka Phoenix

No cóż my nic na twojego pecha zaradzić niestety nie możemy :D Graj w końcu dropnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...