Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiesz, używam enforce od kilku dni i nie było żadnego z twoich oznak. komputer chodzi jak zawsze a nawet lepiej (na tym dns mam mniejszy ping :D)

nie będę mówił że enforce nie ma virusów bo bym skłamał. no ale sam BoL ma już wirusy.

w internecie cięzko jest znaleść coś czystego. wszędzie są szpiki reklam i różne robaczki uprzykżające życie userom.

używasz tego na własną odpowiedzialność... ja się tego podjąłem i żałować nie będę :)

rbd2t1.png

Opublikowano

wiesz, używam enforce od kilku dni i nie było żadnego z twoich oznak. komputer chodzi jak zawsze a nawet lepiej (na tym dns mam mniejszy ping :D)

nie będę mówił że enforce nie ma virusów bo bym skłamał. no ale sam BoL ma już wirusy.

w internecie cięzko jest znaleść coś czystego. wszędzie są szpiki reklam i różne robaczki uprzykżające życie userom.

używasz tego na własną odpowiedzialność... ja się tego podjąłem i żałować nie będę :)

BoL nie ma wirusów :) Antywirusy nie lubią programów ktore się injectują dlatego zawsze krzyczą jak znajdą taki program.

Opublikowano

BoL nie ma wirusów :) Antywirusy nie lubią programów ktore się injectują dlatego zawsze krzyczą jak znajdą taki program.

płatny norton blokuje solarem BoL'a zawsze podczas injectowania skryptów. :) no szkora ale jednak wirus jest.

virusem jest program który ingeruje w system. BoL nim jest, gdyż wykonuje coś za człowieka (combo)

rbd2t1.png

Opublikowano

W EnforceVIP nie ma żadnego wirusa.

Ale z drugiej strony TAK ŁATWO jest wsadzić wirusa do pliku.

http://scr.hu/2qi9/hlzby

Tak oto wsadziłem do enforca program, który pozwoli na dostęp do waszego komputera.

Jeden z nich zawiera wirusa.

http://scr.hu/2qi9/mfj0s

Czy wiesz który? NIE WIESZ. Dodatkowo obydwa są niewykrywalne.

płatny norton blokuje solarem BoL'a zawsze podczas injectowania skryptów. :) no szkora ale jednak wirus jest.

virusem jest program który ingeruje w system. BoL nim jest, gdyż wykonuje coś za człowieka (combo)

A to jest akurat bullshit. Norton i kilka innych antywirusów wykryją w BoLu wirusa, bo jest injectorem.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Injector jest wykrywalny jako wirus, bo modyfikuje pamięć. BoL to coś jak macro.

Opublikowano

Skanowałeś malwarebytes anti-malware cały komputer - wykryje wszystkie robaki, wirusy, trojany.? A no sam enforcevip może nie mieć virusów, więc jak coś pobrałeś od tak to mógłbyć tam wstawiony wirus

Jeśli znajdę również spróbuje. Co mi szkodzi.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Myślę, że przyczyną nie jest ten cały Enforcevip. Scanowałeś to w ogóle na virustotal??

E tam, dzisiaj virustotal nie daje Ci żadnego bezpieczeństwa, wpisz sobie w google virus FUD/metasploit/crypter lub cokolwiek innego z tym związanego i wirus niewykrywalny.

A jak już pisałem, EFV jest bezpieczny w 101%, nawet go sprawdzałem.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ja pierdole, aż płakać mi sie chce na wasze durne tematy. Sam znalazłem enforca, dokładnie na ***script.com. Wysłałem @mistake010 oraz innym osobom i oto w ten sposób plotka sie rozeszła. Ale naprawdę, żal mi jest osób, ktòre piszą na pw "wyślij enforca".

Ps To ja @SyndraBitch

Opublikowano

Ja p******e, aż płakać mi sie chce na wasze durne tematy. Sam znalazłem enforca, dokładnie na ***script.com. Wysłałem @mistake010 oraz innym osobom i oto w ten sposób plotka sie rozeszła. Ale naprawdę, żal mi jest osób, ktòre piszą na pw "wyślij enforca".

Ps To ja @SyndraBitch

Jeszcze prościej było go znaleźć na Virustotal. Kappa.png

Opublikowano

Co Ty peedal, że tyle kolorków używasz?

Ja używam 2-3 dni tego EFV i nic nie zauważyłem czegoś nie tak z moim laptopem. Jak już chcesz straszyć cebulaków to musisz wymyśleć lepszą bajkę najlepiej bez kolorków bo cebulaki to w 90% daltoniści.

Opublikowano

Enforce "oryginalnie" nie zawiera żadnych wirusów, wiadomo że jest wiele osób chętnych na niego, i tu się znajduje haczyk.

Ktoś kto widzi że ludzie brną po ten "program" dobrze wie ile może zyskać, wciskając zarażony plik do neta.

Po prostu miałeś pecha.

Na następny raz nie pobieraj niesprawdzonych plików z podejrzanych stron.

QUhIR7.png

Opublikowano

enforcevip  poczytałem to program ktory ciagle kradnie wasze dane i doprawadza wasz komputer pewnego dnia do foramtu ktory musisz zrobic i w tym czasie tracisz całe dane ktore miałeś załozyciel tego tematu dobrze ze ostrzega 

63038249597039780736.jpg

Opublikowano

Mi to enfors zalozyl haslo na plyte głowna jak go wlaczylem.

Topic. C**j*we zrodlo pobierania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...