Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kara za cheating

ner3ida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D Znalazłem stronę dzięki której można dodać sobie MM, wystarczy podać ip konta w grze i już. To wszystko jest w przeglądarce, nic nie trzeba ściągać. I moje pytanie : czy jakbym tego użył (ale oczywiście nie mam zamiaru) to czy byłyby jakieś konsekwencje? Cheat wyszedł dzisiaj. Tak tylko pytam z ciekawości :D Czy są jakieś kary pieniężne lub coś w tym rodzaju?

Opublikowano

haha cheat na mm większej głupoty nie słyszałem :D a jak tak bardzo chcesz sprawdzić czy działa to zrób nowe konto i na nim sobie sprawdź czy działa ten hack

Opublikowano

Jest taka strona, jak chcesz moge ci wysłać na pw. ;) A jak założe nowe konto, to czy na starym nic sie nie stanie? Bo korzystam z jednego kompa i może zapisać ip i w ogóle. ... 

Opublikowano

Wiesz, ja bym nie ufał takim programom. Po pierwsze na pewno dostaniesz bana, bo administracja z Drakensang też już pewnie wie o isntnieniu takiego czegoś. Po drugie, myślę że ma to na celu wykorzystanie Cię w jakimś celu, niż to, aby Cię wspomóc. No ale to nie moja decyzja - rób co chcesz.

26580661356929583315.png

Opublikowano

No i widzisz ;-) Wszystko wiadomo, chcieli Cię naciągnąć. Tak to już jest z tymi "wspomagaczami". Ale przynajmniej masz lekcję na przyszłość ;)

Myślę, że wszystko wyjasnionie, więc - do zamknięcia.

26580661356929583315.png

Opublikowano

Nawet jeśli to mógłby być keylogger że po wypełnieniu będzie można pożegnać się ze swoim kontem. A i do takich gier nie ma sposobu na MM bo wszystkie wartości są zapisane u nich na serwerze i żeby coś zmienić trzeba by się tam włamać. Za takie coś grozi blokada konta na zawsze.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...