Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomożecie z elfbotem? Elfbot 8.54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc witam was. Mam taki problem na mojej viście. Może znacie taki poradnik, który pokazuje jak odpalić elf bota na grach typu Dragon Ball (gram właśnie na takim ots). Wszystko zrobiłem przez "Process Hacker" (te odpalenie "inject dll....). Elfbot poszedł (oczywiście jest na tibi 8.54)

, lecz gdy chce zapisać cavebota, hotkeye, shortkeye itp wyskakuje mi taki coś (wiem co to znaczy) "Elfbot was unable to save your settings. If you are running Vista, make sure that you run both Tibia Client and Elfbot NG with Administrator privileges, or disable User Account Contol( CO TO JEST?). You can fidn information on how to do this on the web. Nie co to jest ten USER ACCOUNT CONTOL i zrobiłem chyba w miarę wszystko, bo przez process hacker'a nie da się odpalić jako administrator (chyba?). Pomożecie, będe dozgonnie wdzięczny. 

I macie SS

1. Robie przykładowe hotkeye

http://scr.hu/2dck/03ja2

2.Wybieram Slot (1), klikam save i wyskakuje, jakoś nie mam ss, bo nie wyskakuje ale i tak nie zapisuje

PS. No, ale jeżeli nie moge zapisać to czemu przy hotkeyach znikają te cyfry (czyli hoty), ale nie znika reguła (czyli skrypt)?

WINDOWS VISTA

TIBIA 8.54

ELFBOT NG 8.54

CRACKED (DZIAŁA)

Opublikowano

Więc witam was. Mam taki problem na mojej viście. Może znacie taki poradnik, który pokazuje jak odpalić elf bota na grach typu Dragon Ball (gram właśnie na takim ots). Wszystko zrobiłem przez "Process Hacker" (te odpalenie "inject dll....). Elfbot poszedł (oczywiście jest na tibi 8.54)

, lecz gdy chce zapisać cavebota, hotkeye, shortkeye itp wyskakuje mi taki coś (wiem co to znaczy) "Elfbot was unable to save your settings. If you are running Vista, make sure that you run both Tibia Client and Elfbot NG with Administrator privileges, or disable User Account Contol( CO TO JEST?). You can fidn information on how to do this on the web. Nie co to jest ten USER ACCOUNT CONTOL i zrobiłem chyba w miarę wszystko, bo przez process hacker'a nie da się odpalić jako administrator (chyba?). Pomożecie, będe dozgonnie wdzięczny. 

I macie SS

1. Robie przykładowe hotkeye

http://scr.hu/2dck/03ja2

2.Wybieram Slot (1), klikam save i wyskakuje, jakoś nie mam ss, bo nie wyskakuje ale i tak nie zapisuje

PS. No, ale jeżeli nie moge zapisać to czemu przy hotkeyach znikają te cyfry (czyli hoty), ale nie znika reguła (czyli skrypt)?

WINDOWS VISTA

TIBIA 8.54

ELFBOT NG 8.54

CRACKED (DZIAŁA)

Na plik z elfbotem, Proces Hackerem oraz tibia wykonaj ta operacje:

Kliknij prawym przyciskiem myszy skrót do pliku na Pulpicie.

Wybierz „Właściwości”.

Kliknij zakładkę „Zgodność” i zaznacz znajdujące się w części „Poziom uprawnień” okienko „Uruchom ten program jako administrator”.

Kliknij „Zastosuj” i „OK”.

Nastepnie przy uruchamianiu kazdego z programow powinno zapytac czy napewno chcesz uruchomic ten program kliknij "tak"

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...