Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administracja Snoe poszukuje moderatora forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym 07.07.2014r otwieramy oficjalna rekrutacje na 3 moderatorów forum. Rekrutacja trwa aż do .20.07.2014r

Po więcej informacji zapraszamy na forum

kontakt z nami tylko i wyłącznie forum Sone dział rekruacja . z poważaniem Mnich

Śpiesz się !

Życzymy powodzenia !

Czekamy na ciebie !

ilość miejsc 0/3

Opublikowano

ilość miejsc 3/3

To szukacie, czy nie? Bo z tego co widzę, to wszystkie miejsca zajęte, a jeżeli nie to 0/3 napiszcie, a nie 3/3 bo można się pomylić.

W dodatku, przewidujecie jakieś wynagrodzenie na serwerze, bądź nie dla moderatorów? Czy za nic mam odwalać brudną robote?

1754268.jpeg

Opublikowano

ilość miejsc 3/3

To szukacie, czy nie? Bo z tego co widzę, to wszystkie miejsca zajęte, a jeżeli nie to 0/3 napiszcie, a nie 3/3 bo można się pomylić.

W dodatku, przewidujecie jakieś wynagrodzenie na serwerze, bądź nie dla moderatorów? Czy za nic mam odwalać brudną robote?

Wszystko jest napisane w dziale rekrutacja ;)

Opublikowano

Wszystko jest napisane w dziale rekrutacja ;)

Nie mam zamiaru robić konta na Waszym forum, wole się dowiedzieć tutaj niż marnować swój cenny czas.

Powinniście przybliżyć wszelkie warunki itp w tym temacie skoro jest to ogłoszenie, a to świadczy tylko o waszym lekceważeniu potencjalnego moderatora i nieprofesjonalizmie, bo powinniście jak najbardziej dbać o swoich rekrutantów =D

1754268.jpeg

Opublikowano

Nie mam zamiaru robić konta na Waszym forum, wole się dowiedzieć tutaj niż marnować swój cenny czas.

Powinniście przybliżyć wszelkie warunki itp w tym temacie skoro jest to ogłoszenie, a to świadczy tylko o waszym lekceważeniu potencjalnego moderatora i nieprofesjonalizmie, bo powinniście jak najbardziej dbać o swoich rekrutantów =D

Skoro nie masz zamiaru to równomiernie nie powinieś sie tu wtrancać iż nie jesteś zainteresowany wszystko jest podane w regulaminie czarno na białym więc nie widzę potrzeby rozpisywania się tu skoro mam tam napisane wszystko

Opublikowano

Proszę o dodanie kontaktu. Do 10 dnia jutrzejszego :)

kontakt z nami tylko i wyłącznie forum Sone dział rekruacja . z poważaniem Mnich

Opublikowano

wy

MoŻesZ wysłać nazwę forum na pw?

Jak wyślesz mi nazwę forum na PW to będę wdzięczny.

Wystarczy wpisać forum nazwa serwera . pl i po sprawie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...