Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Ile wysłaliśmy raportów w dzisiaj/tydzień

Gość Majoreq.

Sugestia z raportami  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś za?

• Tak
    • Nie
    • Jestem neutralny
      0
    • Po chuj to. Nie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Majoreq.
Opublikowano

Zależy mi na okienku, w którym by pisało ile wysłaliśmy raportów dzisiaj i w tygodniu. Nie wiem gdzie to ma się znajodwać, może w górnym pasku, lub na profajlu. Przyda się kandydatom na kidmoda ;) Więcej chyba pisać nie trzeba, Pozdrowienia.

PS. Jeszcze ankieta :D

Opublikowano

Ja jestem Neutralny.

Moderatorzy tak czy siak widzą ile raportów wysłał użytkownik a w dodatku jakie raporty.

Użytkownicy często wysyłają błędne.

Opublikowano

Jest to wprowadzone dla osób, które mają jakąś znaczącą rangę na forum. Dla zwykłych użytkowników nie ma sensu tego dodawać, poza tym obciążałoby maszynę.

syvHLBX.png

Nie.

Opublikowano

Jest to wprowadzone dla osób, które mają jakąś znaczącą rangę na forum. Dla zwykłych użytkowników nie ma sensu tego dodawać, poza tym obciążałoby maszynę.

634731404853309941894.png

Nie.

A tam gadasz. Przez jakiś czas było i nic się z mpc nie działo.

Jestem na tak.

Opublikowano

Jakby jeszcze dodali do tego jakiś system wynagrodzenia było by super :D

NA TAK!

i by była masa raportów np. za stare posty

nie/neutral

1378331621-U719057.png

Opublikowano

i by była masa raportów np. za stare posty

nie/neutral

Można zrobić jakiś system że np, Moderator musi zobaczyć ten raport, przeczytać post/temat i ocenić czy ktoś na prawdę zasługuje na nagrodę/czy jakis np, punkty (dobre punkty) i jednocześnie sprawdzić kiedy post/temat został napisany.

PS. Trochę wyobraźni człowieku :)

Opublikowano

Ja jestem Neutralny.

Moderatorzy tak czy siak widzą ile raportów wysłał użytkownik a w dodatku jakie raporty.

Użytkownicy często wysyłają błędne.

Opublikowano

Użytkownicy zaczną sobie nabijać raporty, a nie liczy się ilość tylko jakość. Nie

Można zrobić jakiś system że np, Moderator musi zobaczyć ten raport, przeczytać post/temat i ocenić czy ktoś na prawdę zasługuje na nagrodę/czy jakis np, punkty (dobre punkty) i jednocześnie sprawdzić kiedy post/temat został napisany.

PS. Trochę wyobraźni człowieku  :)

Uważasz, że moderatorzy mają czas na przyznawanie jakiś punktów czy nagród za raporty?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak ktoś raportuje stale i prawidłowo, to może się doczekać jakichś ujemnych punktów za pomoc moderatorom. Tyle jeśli chodzi o nagrody.

Sama sugestia odpada, jak będziesz się dobrze sprawował, złożysz apkę, dostaniesz kidmoda, to wtedy zacznie Ci naliczać :P

Nie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jak ktoś raportuje stale i prawidłowo, to może się doczekać jakichś ujemnych punktów za pomoc moderatorom. Tyle jeśli chodzi o nagrody.

Sama sugestia odpada, jak będziesz się dobrze sprawował, złożysz apkę, dostaniesz kidmoda, to wtedy zacznie Ci naliczać :P

Nie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

634731404853309941894.png

Nie.

giphy.gif

Opublikowano

@Anonymous w ogóle nie wysyła raportów!. Tylko banuje i daje ostrzeżenia   deab912e60.png

Jestem neutralny, jak tak grzecznie poprosisz moderacji to może udzieli Ci takich informacji, bądź przy składaniu aplikacji na kidmoda napiszą jak tam wygląda sprawa.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jeżeli się ktoś stara na jakąś posadę to mniej więcej wie z jaką częstotliwością wysyła raporty i jaki odsetek z nich jest prawidłowy. Więc dodawanie tego dla innych zwykłych użytkowników... jedno pytanie po co? Chyba tylko i wyłącznie, by niektórzy połechtali swoją próżność...

NIE

106071453484304291456.jpeg

Admin Cienia
Opublikowano

Takie informacje nie muszą być dostępne dla każdego użytkownika, tym bardziej że wielu nie wysyła nawet raportów.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Gość Majoreq.
Opublikowano

1. Mówię, o tym, żeby sam użytkownik to widział, lub jeżeli chce to publicznie na profilu.

2. Nie chcę, aby była zakładka "raportlogs" itp. Sam bym był na nie, lecz chcę małe okienko. np. to ile lajków zostało.

3. Jak jakiś aplikant chciałby wysłać dziennie z 100 raportów i ma liczyć na kalkulatorku? Bardzo się przyda.

Pzdr.

Opublikowano

3. Jak jakiś aplikant chciałby wysłać dziennie z 100 raportów i ma liczyć na kalkulatorku? Bardzo się przyda. Pzdr.

To co piszesz nie ma w ogóle sensu, a to dlatego, że nie masz pojęcia jak to wszystko działa na forum.

Aplikant nie ma codziennie wysyłać tej samej ilości raportów, bo nie zawsze jest co zgłaszać, jednego dnia więcej rzeczy będzie do zgłoszenia, drugiego mniej.

Po za tym jeszcze raz powtarzam, że moderatorzy nie będą patrzeć na ilość wysłanych raportów tylko na jakość tych raportów. KidModzi nie są przyjmowani, bo wysyłają codziennie np. 100 raportów. To nie jest tak, że jeżeli ktoś chce być KidModem to musi przykładowo przez miesiąc wysyłać codziennie 50 raportów, pisać 50 postów, pisać 5 poradników itd.

Musiałbyś najpierw ogarnąć funkcjonowanie forum od wewnątrz, żebyś był w stanie pewne rzeczy zrozumieć.

Dalej uważam, że to nie przejdzie. Odrzucam

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...