Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pc składak od zera

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Mój pc obecny już bardzo słabo chodzi i teraz muszę go wymienić przed wrześniem. Mam ograniczony budżet max 1500zł. Chcę by to był zestaw stworzony z myślą o przyszłej modernizacji, dobrze się sprawdzał w lato( gorąco, długi czas pracy 6-10H, słaba cyrkulacja powietrza), żeby płynnie chodziły filmy na yt w hd.

Prosił bym też o zestaw który by pociągną bf4 na tak 30-40fps bez spadków.

Czy w sklepie morele/techplanet dobrze składają pc, mam tutaj na myśli posegregowanie kabli, odpowiednio nałożona pasta termoprzewodząca, wszystko solidnie zamontowane.

b6b78815.png

Opublikowano

@Velociraptorus

WItam

Mój pc obecny już bardzo słabo chodzi i teraz muszę go wymienić przed wrześniem.

@top

Może jakieś używane części ? W tym budżecie z używek sobie pograsz, ale z nówek tak nie za bardzo,

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dokładnie. Ostatnio widziałem na Allegro za bodajże 1300zł komputer z Phenomem 965 BE i GTX480. Można dobry komputer wyrwać. O ile jest na gwarancji (ważniejsze części)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

nie tylko pc resztę mam, no nie wiem bardzo jakoś nie ufam używką z allegro. Jeśli chodzi o system to nie chce bulić 300zł albo i więcej więc pewnie AJ AJ pirate albo starego xp

b6b78815.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...