Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilnie Poszukuje - Prosze O Szybka Odpowiedz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko na temat ktorego nie znalazlem nic jedynie skierowania na jakies hacki w ktorych nie ma opcji o ktora mi chodzi. Mianowicie :) szukam sposobu ewentualnie hacka ktory umozliwia mi jakikolwiek podglad ilosci- HP/CP/MANA *( Najwazniejsze raczej HP )* osoby ktora mam na targecie. Nie wiem czy jest to mozliwe w Lineage 2 Gracia Final - bez uzycia jakiegos dopalacza :P ale jezeli jest taki sposob to prosilbym o opisanie go jezeli nie istnieje taka mozliwosc a istnieje jakis wspomagacz do tego to tez byl bym zaaaj :) .. Niezwykle Wdzieczny za ktorki opis ewentualnie jakis link czy nazwe programu ! potrzebuje pilnie gram na serwerze L2j Gracia Final wiec mysle ze jest to kolejne utrudnienie :( niestety :( ale prosze o krotki opis itd . :) z GORY WIELKIE DZIEKI !!

Opublikowano

Kurwa, jak ja nie cierpie czytac takich zalosnych tematow, no ludzie!!! Nawet mi sie plakac od tego zaś ciało... Lineage to nie jakis np zrypany metin w ktorym jest po kilka tysiecy bugow i hackow podlozonych po ta gowniana gre ktora sie wszyscy zachwycaja, szczegolnie dzieci neo

Opublikowano

jezeli nie wnosisz nic do tematu i nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz najepiej nic ..

Opublikowano

Witam program jakiego szukasz jest nieco bardziej rozbudowany posiada radar oraz rożne bajery np enchant broni armorow pokazywany w oknie czyli jesli klikniesz na postac od razu masz info co ma na sobie etc posiada wbudowane opcje miniwalkera jest niewykrywalny nazwa jego to l2ranger

odnosnik:

http://depositfiles.com/files/zaxk1dxo9

http://www.bigdog888.com/boy.html

password: 0408Cd276Bc8

dodam cos od siebie nie używajcie boya bo to walker na offa ale jak chcecie możecie się pobawić:)

chaotic.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...