Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body Do Pvp?

oGryZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do tych którzy umieją tzn wiedza jak zrobić bodego koksiarskiego do pvp!

Chodzi mi bardziej o serwer prywatny "avalonmt2" z 6/7 bonem!

Jakie bony są najważniejsze żeby walić porządnie ze skilli i hity z miecza! Co jest ważne czego ma być dużo?

Np ludzie/przeszywka/krytyk? Chodzi mi o pvp z wojem i ninja!

W czym jakie najlepiej miec bony?

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Polecam Ci wrzucać bony z silą . Będziesz miał większe kryty :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano
Polecam Ci wrzucać bony z silą . Będziesz miał większe kryty :)

Pyra .!

W sile daj do 90 jak bnedziesz mial juz 90 w wita to idz w inta bo to zwieksza dmg ze skilli .!

a bony do kryta rob sam oraz jak na serwerze masz 6 i 7 bon to staraj sie go zrobic na Silny przeciwko Wojownik i Silny przeciwko ninja do okolo 100% i kryta do 50% :)

@ Edit

Ja mialem ninje na LFLongju 100% na woja i sure 98% na kryta i walilem woja 93 lvl na zasadzke :P

Aktualnie sygny brak . :O

Opublikowano

Wojownik jest dobry na poczatku i do konca tylko ze na koncu trzeba zrobic se eq na kazda postac bo inaczej kazda postac cie polozy. (Tyczy sie priv serwerow glownie)

Najlepiej miec troche krytyka, przeszywki, pol ludzi, absy no i oczywiscie jeszcze jakies kd na inne postacie.

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

@Topic Body jest dobry na pvp , tylko trzeba dobrze go prowadzić .

Więc ja tak myślę sobie body bony dużo na pół ludzi,siła,krytyczne,przeszywające.

Rozwalisz każdego z dobrym eq.

ŠӘИМΔ ĂLL

(^^(-_-)^^)~((-_-))~°l¯l_l¯l°(¯`·.·´¯)<(*_*)>

Ten kto wejdzie na mój profil i da komentarz ma + .

Opublikowano

Jak juz robisz woja to rob wszystkie bony do sily (przede wszystkim)duzo abs i krytyk

Na bodym nie jest bardzo potrzebna przeszywka ;]

Ja na Sdlongju mialem takie bony i sury BM rozwalalem ;]

Draaaven has infinity edge Muaaaahahahahahaha ! ! ! !

Opublikowano

Kurfa, trochę teg otrochę dupiego. Jak to czytam to mnie skręca. ;]

Z poważnymi graczami full absu (tarcza + abs na sztylety/magie/ i takie tam), hp, ludzi, i bonow na dana klasę + sila to podstawa, do tego kd 80%. A przeszywkę to olej, daję tylko tyle ile defa ma nasz wróg (czyli 1k? przy hitach siegających 20k to NIC)

Albo inaczej, musisz mieć eq z kosmosu żeby bodym kosić lub miec ustawiony sh na 16600. x.x

Opublikowano

wybonuj się cały na ninje woje itp daj max w siłe trochę w wita i w obrone czyli to ostatnie xD przydały by się jeszcze bony na ludzi/na krytyka/ i oczywiście na przeszywe/ moze tez byc bon na omdlenie/spowolnienie ;)

Pomogłem Daj +'ik

W Co Aktualnie Gram ?

Counter-Strke

OnlY DeatHRun And CoD

Opublikowano

Moim zdaniem zrób sobie jakąś magiczną postac np. Szamanke. Czasami jest lepsza od sury bm z większym lvl (wiem o tym). A itemy rób pod kryta lub na klasy (np. wojowników). Co do szamanki Smok ma wieksze kryty, defa i odbicia. Leczenie zadaje wiekszy atk, leczy się. Do PvP polecam Leczenie (nie oskarżą Cie o leczenie się bo to jest skill).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

34zyicp.jpg

Opublikowano

@int zwieksza dmg ze skili tylko u sury.. zręczność to jest abs więc po sile i po wit dawaj zr

dawajcie minusy prosze xD dawajcie jak najwięcej :P

wesołych świąt ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...