Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry PC?

Lajebut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

utrzymał by 

Grę i owszem... ale 2 lat już nie.

- Dobra przesadziłem :) Z1 do takich komponentów jest słabym wyborem....

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano
profesjonalny komputer do biura

Co kur(cz)a(k)????? i7 i GTX 780 do biura???

Chyba jedyny dobry komputer na allegro.

PS: Polenizowałbym co do producenta RAM Dysku GPU (no chyba że jest referencyjne) Nagrywarki i można się do zasilacza przyczepić.

Opublikowano

Z ciekawości ułożyłem podobny na morelach. http://www.morele.net/inventory/info/5cyS1c/

Zarabiają trochę na tym :) Nie można mieć pewności że windows jest orginalny, nieznana firma karty (dałem gigabyte), nieznane ramy.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Opublikowano

Branie i7 do gier to tak jak branie GTX 780Ti do biura. Nieopłacalne.

Opublikowano

póki co komp ma mi służyć do gier typu CS, BF 4 i oczywiście gry powyżej i wiem, że Wiedźmin będzie miał największe wymagania... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...