Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Pomoc w zakupieniu boga

Lajfys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam 18 lvl i szukam jakiejś przyjemnej postaci do gry na jakiej kolwiek lini 

nie mam jakiś dokładnych wymagań szukam przyjemnej w grze postaci mam 5.5k favorów i 200 gemów 

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Grałem na wielu postaciach, ale jak dla mnie najprzyjemniej grało mi się Anubisem, łatwy w opanowaniu itd. Jeśli lubisz grać na 3v3, Ra też jest przyjemny ;)

Opublikowano

a jakieś inne propozycje może ktoś z tych nowych bogów myślałem nad Osirisem 

za 200 gemów polecacie skina czy postać ?

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Jak masz te 200 gemow to albo kup voice packa albo poczekaj do nastepnego eventu na gemy (nie wiadomo kiedy bedzie) i kupisz skina za 400 g

Co do boga to moze Zhong Kui? 

Przyjebna postac z dobrym healem ,dmg ,stunem i dobrym ultem do team fightow+duzo deffa jak na maga.

a z innych to:

fenrir

ao

ra

aphro

chaac

hercules

vamana 

cupid

loki

thor

Opublikowano

za 200 gemów skina nie kupisz chyba że na promocji możesz kupić VP to  danego boga i nauczyć się systemu VGS(chyba tak to się nazywa) a postać za gemy kupić moim zdanie jest bez sensu. Radze ci poczekać na event gdzie dropią gemy i podropić gemy do 400  i kupić skina lub kupić VP lub miniaturkę

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...