Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Breakout

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a za te misjie do staję się jakieś drogie skiny ?

Mi póki co poleciały same badziewne skiny.Ale skrzynki breakout dropią więc nie jest źle :D

Opublikowano

Skrzynki lecą więc przepustkę można spłacić szybko więc się opłaca ją kupić a poza tym fajne te mapki z oparacji i może coś kiedyś dropnie fajnego z tych misji.

Opublikowano

Skrzynki lecą więc przepustkę można spłacić szybko więc się opłaca ją kupić a poza tym fajne te mapki z oparacji i może coś kiedyś dropnie fajnego z tych misji.

Nie łudziłbym się :D Zrobiłem 16 misji i najdroższy skin 10 centów a reszta po 2 :D

Opublikowano

To opłaca się kupić czy nie? Bo doładuje sobie portfel za 5euro i nwm czy kupić skina czy operacje ;)

Opłaca się ;)

Opublikowano

Kupujcie póki się jeszcze opłaca, bo potem jak będzie końcówka operacji to już nie ma co. Złoty żeton jest po wykonaniu 15 misji tak btw, a co do skinów to jest bardzo mała szansa, że poleci coś dobrego, ale znam 2 osoby co poleciały im skiny za 5 euro :D

Pomogłem ? Daj 5 lub + xD

10 postów Done

25 postów Done

50 postów Done

100 postów [x]

250 postów [x]

500 postów [x]

1000 postów [x]

Opublikowano

Co najlepsze skrzynka z operacji wciąż drożeje. Pogra się 2 tygodnie i operacja się zwraca, ma się już srebrny żeton. Jest jakiś tam procent, że wypadnie coś lepszego niż skin za 5 centów.

Jak dla mnie to nawet bez promocji się opłaca ją kupić.

Opublikowano

Ja mam srebrny ale jeszcze 1 misja i złoty :) Ja kupiłem za 4 Euro i zarobiłem drugie tyle :) Przez ten cały czas. Breakouty chodziły wtedy po 3 a potem 2 euro.

Opublikowano

Warto kupić operację nawet teraz, też się z tym wahałem, ale zupełnie niepotrzebnie.

Kupiłem operację jakiś tydzień po jej rozpoczęciu i na samych tych skrzynkach zarobiłem już z 10 €.

Skiny też mogą niezłe polecieć, jak na razie na 18 zrobionych misji najlepszy skin jaki mi dropnął do Deagle Pilot za ok. 3, ale coś takiego to rzadkość i trzeba mieć naprawdę dużo szczęścia.

Nie licząc Deagla to same słabe skiny.

Budowniczy
Opublikowano

Ja tam nie narzekam zarobiłem 100euro na niej :D a kupiłem 20 sierpnia, złoty żeton już jest :>

Opublikowano

Ja tam nie narzekam zarobiłem 100euro na niej :D a kupiłem 20 sierpnia, złoty żeton już jest :>

100 Euro  to co ci dropło

bo mój najbardziej wartościowy item z misji to około 7 euro 

Opublikowano

100 Euro  to co ci dropło

bo mój najbardziej wartościowy item z misji to około 7 euro 

100 euro może przesada. Ja zarobiłem około 20/25 €.

Opublikowano

Niedługo koniec operacji więc jest na promocji.

jak ktoś chce mieć jeszcze srebrny żeton to niech kupi w ten weekend. Inaczej się nie opłaca.

Opublikowano

Możecie już napisać że operacja jest dostępna do 2 października a potem to będzie tak samo jak phoenix. Czyli tylko ikona nic nie znacząca.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Misje dropią podobno do 1 października, czy jeżeli będę miał je 2 aktywne po 1 października, będę miał czas na wykonanie je? Czy po prostu przepadną?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...