Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sony potwierdziło zestaw PS4+DriveClub

tripipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
E
K
L
A
M
A
|
|
|
|
|
|
|
|

460211404820648175209.jpeg

O pakiecie mówiono już od jakiegoś czasu, dziś ta informacja została oficjalnie potwierdzona na blogu PlayStation.

http://blog.eu.playstation.com/2014/07/08/driveclub-ps4-hardware-bundle-unveiled/

Zestaw do nabycia będzie w dniu premiery gry (8 października 2014). W środku znajdziemy konsolę PlayStation 4, kontroler DualShock 4 oraz grę DriveClub.

Cena zestawu wynosi 439,99 euro.

(1 821,60 PLN)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Stanieje konsola do 1500 to biore xD

Nie przepadam za wyscigami wiec takiego zestawu bym nie wzial ;x

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja właśnie nie wiem co mam zrobić, najchętniej bym sobie kupił jakoś w przyszłym miesiącu już, z drugiej strony zestaw jest fajny i chyba warto poczekać. Najlepiej gdyby to był jakiś nowszy model konsoli, póki co jest cicho w temacie nowego modelu.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To może zestaw z The Last of Us Cię zainteresuję, bo takowy też ma wyjść chyba w dniu premiery gry, czyli jak dobrze pamiętam 30 lipca. Póki co szczerze nie ma wielkiego wyboru, bo sporo gier, które są, można kupić taniej na PC, część jest taka, jakbyś wyjął z amigi (słyszałem porównania niektórych gier do comodore64 ale bez przesady). Powstaje jakaś gra, która zajmuje jakieś 40MB... więc raczej hitem graficznym ona nie będzie.

Tripipi, jeśli nie masz konsoli, to wiele nie straciłeś póki co. Ja też kupiłem z myślą, że będzie w co grać, jednak póki co InFamous starczył na jakieś 25h (dobra i zła karma, przy normalnej grze wg. trofek, które mnie nie obchodzą 92% [ale wg. mnie przelecieć przez 2 wywietrzniki dymu i uderzyć 3 przeciwników nie jest wymagane do skończenia gry] więc jakoś tragedii nie ma), Killzone shadow fall, w miarę ok, ale single dość szybko się nudzi, multi już jest ciekawsze, jednak jak chcesz platynę (choć widzę, że masz tylko jedną, co sugeruję że nie), to bez boostowania będzie ciężko. potrzeba chyba 200 czy 300 zabić z drona, który na serwerze z minimalnym życiem zabija mnie w 5 sekund gdy jestem nieruchomy, a czasem przez pare sekund potrafi się na mnie "gapić" i po chwili odlecieć.

Polecam jednak AC Black Flag najlepiej Jackdaw Edition, jeśli nie grałeś, przyjemne sterowanie na padzie, bardziej intuicyjne niż na PC (bo niestety poprzednie części przechodziłem na PC), ciekawe multi, chociaż w innych częściach nie grałem na multi, więc nie porównuje ich.

Jeśli też chcesz, Resogun jest bardzo dobrą gierką, tania, bo ok 40zł, ale wciągnęła mnie bardziej niż InFamous czy Killzone. Plusem jest też możliwość gry w co op'ie sieciowym jak i lokalnym, tryby przetrwania i demolki (niestety w DLC te tryby), możliwość budowy statku (nie ma to jak polatać własnoręcznie stworzonym statkiem, który może przypominać cokolwiek. 4 tryby trudności, gdzie nawet weteran (3 co do stopnia trudności) jest na początku trudniejszy do pokonania niż Niemcy ;)

Ogólnie to w najbliższym czasie nie wychodzi wiele tytułów, które by mnie zainteresowały, nawet listę sobie zrobiłem, TLOU na końcu lipca, być może DLC do infamousa w sierpniu, 3 kwartał Kingdom Under Fire 2, wrzesień Destiny i może Lords of the Fallen, w październiku troche tych gier wyjdzie.

@sorka, że się rozpisałem trochę nie na temat, ale taką fazę mam, a szkoda mi było usuwać to ;)

Opublikowano

Stanieje konsola do 1500 to biore xD

Nie przepadam za wyscigami wiec takiego zestawu bym nie wzial ;x

Dokładnie, ja też poczekam aż cena stoczy się w dół. PStrójka na chwilę obecną mi starcza c;.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...