Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Pl'a

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak myślę czy nie powrócić na pl'a. Zacząłbym na TBD, Surą WP. Tylko nie wiem czy opłaca się. Myślę żeby kupić na start jakieś yangi. Jak tam jest z cenami EQ ? Ile kosztuje taki naszyjnik/buty/branza na 0lv z 1.5-2k HP ? Misje będę robił na bieżąco i nie będę bocił bo to jednak jest dla graczy którzy na prawdę nie umieją grać. ;/

Opublikowano

EQ 1.5 ok. 7kk, 2k hp dokładnie nie pamiętam coś koło 15-20.

Zacząć się opłaca, teraz przy tych eventach gra się naprawdę elegancko. Ja wojem dropie 33lvl piłki to w 1 dzień po 20 złotych a ledwo co gram.

Niskie ceny na TBD to kolejny aspekt ;)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Na TBD nie opłaca się grać, większość to "nooby" ponieważ nie ma tylu wysoko lvlowych graczy żeby dropili im "free itemy", a Ci którzy mają wysokie lvl'e to IS ekipa.
Lepiej zagrać na Diumarze, Wetarze, ewentualnie Samosie jeśli chcesz ładować IS. TBD za rok będzie akurat taki do pogrania.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Na każdym serwerze masz osoby które ładują w isa..

Ja bym nie zaczynał, co ci to da? Za parę lat znowu gracze odejdą i znowu będą łączyć co za tym idzie - nowy serwer.

Opublikowano

Na każdym serwerze masz osoby które ładują w isa..

Ja bym nie zaczynał, co ci to da? Za parę lat znowu gracze odejdą i znowu będą łączyć co za tym idzie - nowy serwer.

Da mu to np. rozrywkę? Myślisz, że jaki jest sens gier?

@ Opłaca się grać wg. mnie na czterech serwerach: Negros, Samos, Diumar i TBD. Od ciebie zależy wybór, ale jak chcesz lecieć na IS to polecam TBD. Ceny eq są bardzo małe, a yangi na allegro nie są drogie :p

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Da mu to np. rozrywkę? Myślisz, że jaki jest sens gier? @ Opłaca się grać wg. mnie na czterech serwerach: Negros, Samos, Diumar i TBD. Od ciebie zależy wybór, ale jak chcesz lecieć na IS to polecam TBD. Ceny eq są bardzo małe, a yangi na allegro nie są drogie :P

A ty masz downa czy autyzm?

istnieją prywatne serwery (((nie wiem czy wiesz o takich nowościach))) i gra na nich jest o wiele lepsza, pokaż mi twoją postać na plu to zobaczymy ile w tym co mówisz jest prawdy

Opublikowano

A ty masz downa czy autyzm?

istnieją prywatne serwery (((nie wiem czy wiesz o takich nowościach))) i gra na nich jest o wiele lepsza, pokaż mi twoją postać na plu to zobaczymy ile w tym co mówisz jest prawdy

Uwielbiam takie osoby ^^ Opanuj emocje...

On się pyta o PLa, a nie o privy, także w tym momencie to co piszesz jest spamem.

@ Żaden serwer nie jest lepszy, ale jak miałbym wybór to grałbym na TBD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

No ok wybieram tego TBD a powiecie mi jak zarobic na to eq poczatkowe? Bo yangi z allegro chce przeznaczyc na eq z hp

Opublikowano

Najlepszą opcją jest zrobienie misji do 10 poziomu, później z tej kasy którą masz ulepszasz eq do +4 (tarcza, zbroja i broń). Gdy masz już wszystko ogarnięte szukasz gildii do oddawania expa i dropisz piłki na zaprzysiężonych (ew. niedźwiedziach) lub po prostu idziesz dropić bez gildii.

Opublikowano

W 4dni to ja chyba nic nie nadropie ....

Jak nie nadropisz? ja dziennie wyciągam na bocie okolo 100 pilek +

Opublikowano

Ja chce bez bota.. uczciwie

No to faktycznie gówno wydropisz, bo jest masa botów :)

Opublikowano

Ja jak bym mial powracac wybral bym tylko tbd
Ludzie teraz beda potrzebowac kamyki duchowe a ty zanim zrobisz te skile na G to troche ich nadropisz i selniesz ladnie

Opublikowano

Także myślałem nad powrotem i od wielu ludzi słyszałem właśnie tak jak kolega @RidensMoriar iż najlepiej na TBD, osobiście nie wiem dlaczego, ale coś w tym raczej musi być :)

Sporo ludzi.

http://www.mpcforum.pl/topic/1190518-dyskusja-tbd-global/

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Pozwolę sobie zacytować;

"Gra na PLu może by miała sens gdyby zrobili porządne zabezpieczenia uniemożliwiające funkcjonowanie gry używając nielegalnego oprogramowania lub zabezpieczenia które by w krótkim czasie banowały graczy na cheatach

I mam pytanie czy w niemczech 3700SM kosztuje tyle samo co u nas czyli 120€?"

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Myślę,że warto sporo ludzi teraz gra na TBD,nie ma kosmicznych cen ,są częste eventy z okazji jakich świąt itp xD.Ja sam niedawno wróciłem :D Ale to tylko moje zdanie reszta zależy już od Cb ;) PS zapraszam do Jinno ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...