Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Bota Zmieniajacego Plec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tibia Auto najłatwiej chyba, ale widzisz tylko ty.

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

tak jak w temacie.. poszukuje bota, ktrory zmieni wyglad mojej postaci (addon) z chlopaka na dziewczyne badz odwrotnie. jesli ktos ma to prosze pisac :)

Nie ma takiego bota którym możesz zmienić płeć by wszyscy widzieli jeśli chcesz zmienić płeć żeby wszyscy widzieli musisz zapłacić pięcioma dniami pacca

Opublikowano

Nie ma takiego bota którym możesz zmienić płeć by wszyscy widzieli jeśli chcesz zmienić płeć żeby wszyscy widzieli musisz zapłacić pięcioma dniami pacca

Gdybyś czytał newsy to byś wiedział że juz jest za kase a nie za pacc day...

Opublikowano

w sumie to sam nie wiem czy to jest bot bo nie wiem jak to jedna osoba robi. gram na ots24.net i jeden gracz wlasnie tak robi ze stanie w depo i ma addon chlopaka a zachwile z jakies dziewczyny sciaga. on sam nie chce powiedziec jak to sie robi

pozdrawiam:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem trzeba poszperać trochę w google.

Jak coś znajdę to napiszę. :)

@edit

Niestety nie znalazłem takiego haka żeby wszyscy widzieli ciebie jako np. Male a w rzeczywistości jesteś Famale :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...