Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx Polskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, Mam problem z kupnem nxów.

Jak wejdę na stronkę nexona zaloguję się, wybiorę charge nx to wybieram sposób płatności SMS i nie ma do wyboru Polski.

Więc jak ktoś zna albo istnieje jakaś stronka z możliwością zakupu nx za SMS'A w polsce PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZE POWIADOMIENIE.

Z góry dziękuję.

Pomogłem daj plusa (+)

Opublikowano
xD ciekawe jest to że coraz więcej polaków kupuje NX , kiedy zaczynałem gre w combat arms , prawie nikt nie kupował xD

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Jezu nie da sie sms'em trzeba zadzownic co kosztuje 23 zł i dostajesz około 16 tyś nx ( nie wiem dokładnie więc prosze sie nie czepiac ) Tam wybiera sie forme płatności ,, Call " czy cos w tym stylu i dzwonisz pod ten numer

Opublikowano

dostaje się 4,1k nx jak się nie mylę - tyle dostałem w maple story :3

Opublikowano

Jezu nie da sie sms'em trzeba zadzownic co kosztuje 23 zł i dostajesz około 16 tyś nx ( nie wiem dokładnie więc prosze sie nie czepiac ) Tam wybiera sie forme płatności ,, Call " czy cos w tym stylu i dzwonisz pod ten numer

nie czepiam sie ale zapłata za 16k nx wyniosła by ok 90zL...

Opublikowano

Na allegro jest 16k NX za 50zł.. ale to na swoją odpowiedzialność kupujesz więc wiesz..

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

Na allegro jest 16k NX za 50zł.. ale to na swoją odpowiedzialność kupujesz więc wiesz..

Wiecie Co jest dziwne ludzie w CA mi piszą że za 50zł mają 32k nx, piszą na tym forum no jej ludzie ja już nie wiem komu wierzyć ^.^

03091112_Veteran_Leon.png