Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje poczontkującego grafika na Twuj serwer!

aplikacje0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od pewnego czasu zajmuje sie grafikom kumputerowom - jak mozna zauwarzyc jestem poczontkujacym grafikiem, jezeli chcial bys moje oferty na twuj serwer to mozesz pisac smialo na mojom prywatna wiadomosc. kontakt - prywatna wiadomosc prubki prac 1png_ewexxhr.png 2png_ewexxhn.png

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH.

K***a xD Grafika the best, w paincie początkujący xddd i jeszcze ta ortografia GRATY GRATY.

ahahahhahhahahahahahah

389218770_co_to_kurwa_jest.jpg

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

dlaczego zamknonc temat? mam 18 lat chodze do technikum

18 LAT? TO ORTOGRAFI CIE CHYBA UCZYŁ BILLADEN JAK NA MURZYNY POLOWAŁ.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

21552_22_500_Co-To-Ma-Byc.jpg

to lepiej idz kop doły

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

18 LAT? TO ORTOGRAFI CIE CHYBA UCZYŁ BILLADEN JAK NA MURZYNY POLOWAŁ.

to jest troll

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

to jest troll

na serio mam 18lat to nie jest zadnej trol poniewasz mozesz tak sondzisz ze nie mam 18 lat poniewaz nie zdalem w jednym roku szkolnym poniewasz zafasycnowalem sie grafikom i nie chcialem chodzisz do szkoly poniewasz chcialem polepszyc swoje umiejentosnosci graficzne. mysle ze mi sie to udalo

Opublikowano

na serio mam 18lat to nie jest zadnej trol poniewasz mozesz tak sondzisz ze nie mam 18 lat poniewaz nie zdalem w jednym roku szkolnym poniewasz zafasycnowalem sie grafikom i nie chcialem chodzisz do szkoly poniewasz chcialem polepszyc swoje umiejentosnosci graficzne. mysle ze mi sie to udalo

to naucz się włączać komputer 

cadb38.jpg

Szukam pracy­

Opublikowano

K***a jak ktoś wierzy że ktokolwiek w wieku 18 lat tak pisze czy ogólnie się zachowuje to ma ciężko z głową :P  Czemu jeszcze nikt tego nie zamknął?

Opublikowano

K***a jak ktoś wierzy że ktokolwiek w wieku 18 lat tak pisze czy ogólnie się zachowuje to ma ciężko z głową :P  Czemu jeszcze nikt tego nie zamknął?

dlaczego kazecie to zamknonc? to jest tylko moja oferta niewiedzialem ze wzbódzu ona u was takie emocje spokojnie zdonrze zrobic wszystkim prace spokojnie

Opublikowano

sluchajcie sluchajcie, wiele osub nie spodziewalo sie ze ten temat wywze takie wrarzenie na tym forum ja tesz. pierwsze zlecenie wykonane jest to praca panel logowania gdzie sie wybiera serwer itp, prosze

3png_ewexxap.png

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH.

K***a xD Grafika the best, w paincie początkujący xddd i jeszcze ta ortografia GRATY GRATY.

ahahahhahhahahahahahah

7868714048082661141938.jpg

słabo nie umiesz nawet prowo łyknąć porządnie.

@topic

spoko grafik polecam go miałem okazje z nim współpracować ! Wszystko ładne i na czas.

Opublikowano

Żarty sobie z was robi, a Wy myślicie, że on tak na prawdę piszę? To jest troll (takie żarty oO)

poras kolejny muwie ze to nie trol, moze ma torche dyslekcje ale to jest do wycwiczenia pracuje nat tym ale teras zafasycynowala mnie grafika

Opublikowano

sluchajcie sluchajcie, wiele osub nie spodziewalo sie ze ten temat wywze takie wrarzenie na tym forum ja tesz. pierwsze zlecenie wykonane jest to praca panel logowania gdzie sie wybiera serwer itp, prosze

7443814048093931205586.png

wiesz, że jak robisz jakiś błąd językowy albo ortograficzny na tym forum podkreśla się czerwoną linią???

Szukam pracy­

Opublikowano

wiesz, że jak robisz jakiś błąd językowy albo ortograficzny na tym forum podkreśla się czerwoną linią???

nie rozumiem mozesz mi to dokladnie tymuklaczyc?

Opublikowano

nie rozumiem mozesz mi to dokladnie tymuklaczyc?

omg hahahha

co_ja_kurwa_czytam.jpg

Szukam pracy­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...