Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4.11 - FIX bugsplatów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Packet fixa wrzucić do Common czy do Scripts i zaznaczyć?

@morness

Masz może backup tego League Of Legends.exe, bo ja sobie nie zrobiłem, a zwaliło mi to całą grę xD (Nie mogę użyć flasha, ignite ani żadnego skilla)

Opublikowano

odpal packet fixa i daj znać

moglbys mi pomoc co do UP ? czy nie wiesz o co chodzi ?

Jest napisane :

Błąd gry  -  w grze wystąpił błąd ..

Jestem nieogarniętym człowiekiem :/

Opublikowano

Poda ktoś stary plik lola (jak ktoś zrobił kopie) bo mini updatejt był:D

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Witam zainstalowalem te wszystkie fixy i kiedy wchodze na gre z botami odpalaja sie kiedy wchodze na rankeda/normalna gre wszystko sie odpala np ANN, actiwator itd a skrypty kurde nie;/ kiedy daje 2x f9 wywala mi gre i jakies okienko sie pojawia buug cos tam :/ ktos pomoze ?

Opublikowano

do folderu scripts

nie mam backupa, poza tym to jest najnowszy league of legends.

Witam , mam pytanko nie wiem czy będziecie wiedzieli o co chodzi ale ja mam tak  że gdy odpalam  rundke z bolem , to pojawia się logo i mnie wyrzuca żebyc recconectował ( nie bugsplat)

I nie da się recconectować.

Dopiero gdy wyłącze bola to wchodzi do rundy mimo iż jest napisane BoL succefull injected :C

Witam , mam pytanko nie wiem czy będziecie wiedzieli o co chodzi ale ja mam tak  że gdy odpalam  rundke z bolem , to pojawia się logo i mnie wyrzuca żebyc recconectował ( nie bugsplat)

I nie da się recconectować.

Dopiero gdy wyłącze bola to wchodzi do rundy mimo iż jest napisane BoL succefull injected :C

Jestem nieogarniętym człowiekiem :/

Opublikowano

Fix nie pomogl nadal to samo.

usuń z %appdata% folder bola i wgraj od nowa bola.

zrób to co ja jeszcze raz ;_;

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@kubasek007

nie ma takiej potrzeby wg. mnie. 

INFO ##

Co do błędów ze skryptami. Prodiction dostało nowy update 1.3 oraz większość skryptów wyskakuje mase błędów z tym związane ( nie zostały jeszcze zaktualizowane ). Na czas tego radziłbym używać prodiction 1.1a ( nie ma auto update jak w przypadku 1.2 ) 

DL: http://pastebin.com/NNxHbje3

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@kubasek007

nie ma takiej potrzeby wg. mnie. 

INFO ##

Co do błędów ze skryptami. Prodiction dostało nowy update 1.3 oraz większość skryptów wyskakuje mase błędów z tym związane ( nie zostały jeszcze zaktualizowane ). Na czas tego radziłbym używać prodiction 1.1a ( nie ma auto update jak w przypadku 1.2 ) 

DL: http://pastebin.com/NNxHbje3

@morness A mogę cię prosić żebyś napisał jak już Prodiction 1.2 albo 1.3 będzie dobry? Z góry dzięki.

Opublikowano

@kubasek007

to nie jest błąd prodiction, tylko skrypty które z niego korzystają muszę zmieniać tam jakieś api ( chyba kilka linijek albo cuś innego ) i skrypt będzie działał poprawnie.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...