Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje technika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bede sie tutaj za duzo rozpisywal. Szukam technika ktory chce popracowac przez miesiac na VPS a potem na dedyka przeniesc serwer. Ja daje VPS pod robienie pliczkow od zaraz potem dedyka, TS z licka, forum z licka i stronke.
Chetnych prosze pisac numer GG pod tym tematem a ja w miare mozliwosci odpisze. Zalezy mi na osobie ktora nie dostanie VPS i nic nie zrobi. Siemka.

<Nie pisz ze sie nie rozpisalem bo to juz z 10technika szukam i jakos nie mam zamiaru znowu pisac, znajde i oleje all on...>
Nastepny taki temat bo znowu technik zapadl sie pod ziemie.

Opublikowano

Oj Piotrze ciągle szukasz tego Technika ostatni był AnonymousT :?

Polecam Piotrka :>

Tak. Zapadl sie pod ziemie. Dzwonie do niego to sie rozlacza. Nie mam szczescia do tego...

A chce zrobic cos lepszego tylko widze nie ma juz ogarnietych technikow.

Opublikowano

Witaj. Jestem zainteresowany twoją ofertą, tylko nie mogę znaleźć twojego numeru GG. Odezwij się do mnie na pw.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Witaj. Jestem zainteresowany twoją ofertą, tylko nie mogę znaleźć twojego numeru GG. Odezwij się do mnie na pw.

Napisalem Ci moj numer GG na PW. Jak przyjde z pracy napisze. A zreszta jak napiszesz to do 30minut odpisze.

Opublikowano

Znam piotra dość długo... Polecam z nim współprace sam z nim wspołpracuje i jest idealnie wręcz cudownie :)

Opublikowano

Znam piotra dość długo... Polecam z nim współprace sam z nim wspołpracuje i jest idealnie wręcz cudownie :)

Dziekuje bardzo za dobre opinie.

Znalazlem nowego technika mysle ze wspolpraca sie bedzie rozwijala. 

Prosze o zamkniecie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...