Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłki

Freszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie myślę, że znowu zacznę grać w Metina. W sumie to mogłem się wcześniej obudzić bo spory czas już te piłeczki dropią i byłby z tego hajs. Chcę grać od zera na TBD, mam kilka pytań co do dropienia.

1. W jaki sposób najlepiej dropić te piłki? Miałem sporą przerwe, więc nie jestem kompletnie w temacie.

2. Warto w ogóle zacząć teraz ten drop? Jeszcze trochę i event się kończy.

3. Teraz pytanie nie na temat - waham sie grą pomiędzy bodym, a mentalem. Kim lepiej zacząć grać?

Opublikowano

1. W m1 (botem)

2. Warto, bardzo. Dropi z nich 1/3 is :p

3. Wp

@ Nie mylisz się Hubert, WP nie jest postacią do botowania ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

1.tak jak up

2.tak jak up

3.Jeśli będziesz korzystać z bota to proponuje bodego. (Jeśli się myle to prosze mnie poprawić). Przy modzie kamera gdy wlaczysz w skill bocie czarowane ostrze to będzie cały czas ci je aktywować i dezaktywowac aż stracisz całe PE. Nie wiem czy jest to juz naprawione lub czy jest jakieś z tego wyjscie. Ja w każdym razie miałem z tym problem dlatego proponuje body.

Opublikowano

1.tak jak up

2.tak jak up

3.Jeśli będziesz korzystać z bota to proponuje bodego. (Jeśli się myle to prosze mnie poprawić). Przy modzie kamera gdy wlaczysz w skill bocie czarowane ostrze to będzie cały czas ci je aktywować i dezaktywowac aż stracisz całe PE. Nie wiem czy jest to juz naprawione lub czy jest jakieś z tego wyjscie. Ja w każdym razie miałem z tym problem dlatego proponuje body.

3. TO niech weźmie sure wp jak chce czarowane ;P (ja polecam mentala duzo defa i nie trzeba eq +5 na te lepsze wilki)

Polecam ustawić 3-4 boty i dropić ja otworzyłem 5 piłek i dropłem 2 rady , zmianke , i perłe więc opłaca się ;) 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Mentalem nie warto grać, w PVP i tak Cię zniszczą jak nie załadujesz IS'a, a poexpić ciężko.
Jeszcze w 2010 roku mental był dobry do expa, przez dużą ilość defa, teraz def nie ma większego znaczenia, Zbroja 34 lv 5b, Okrągła +9 (made in dt) i jedziesz bodziakiem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

1.Bot na Imha

2.Warto

3.Body czy Mental wieczne pytanie na które nikt nie zna odpowiedzi :s

Zrób wyliczankę.

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...