Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pvp oraz paladium

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@No_Name_MMO No ja na koncie kolegi (Stara fullka aegis, serce) Prawie ubiłem generała z PL1 xD Zostało mu może 20k hp :F Więc i taka stara fullka która ma rsb i białke też potrafi nieźle namieszać w grze xD

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

@No_Name_MMO No ja na koncie kolegi (Stara fullka aegis, serce) Prawie ubiłem generała z PL1 xD Zostało mu może 20k hp :F Więc i taka stara fullka która ma rsb i białke też potrafi nieźle namieszać w grze xD

nie sadze :D znam mozliwosci kazdego z generalow na PL1 i watpie by takim kontem az tak zjechac , ktoregos z nich :P 

Opublikowano

@No_Name_MMO Możesz zapytać gracza PrzmekxASM (Szer. płk na pl1 MMO) Niekwestionowany rzucił empa i stabilkę ja tylko empa.. Prawdopodobnie był na "ćmo-konfie" ;)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

@No_Name_MMO Możesz zapytać gracza PrzmekxASM (Szer. płk na pl1 MMO) Niekwestionowany rzucił empa i stabilkę ja tylko empa.. Prawdopodobnie był na "ćmo-konfie" ;)

sluchaj najpierw pisales o koncie ktore ma aegisa,stara fullke i serce ,a teraz piszesz o szeregowym pulkowniku to jest wielka roznica .... 

Opublikowano

@No_Name_MMO Napisałem, że możesz go zapytać o to... A skoro znasz skille generałów z PL1 tym bardziej powinieneś znać tego gracza.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

no on akurat z generalow najslabszy jest wedlug mnie po nim jest r.t a najlepszym to jest Juliet chociaz stracila generala bo teraz Ramzes jest ale on tez twardziel niezly :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...