Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje i ogólny drop - o co z tym chodzi?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj i dzisiaj robiłem sobie osiągnięcia, czyli np. zabij 50 z mag-7. No i zrobiłem, ale pod koniec meczu był tylko napis, że odblokowałem osiąganięcie cośtam mag-7, ale nie było dropu, tzn. mission reward. I teraz nie wiem, czy te misje to osiągnięcia, czy to coś innego?
Ps. przymierzam się do zakupu operacji breakout, głownie dla dropu. Jak już ją kupię, to wybierać: 
"Znajdź grę" -> deathmatch -> operation breakout?
No przepraszam za tak banalne pytania, ale kompletnie nie ogarniam tego cs'a.

Opublikowano

To było tylko osiągnięcie, które dostaje się za np. zabicie z ak 100 osób itp. itd.

Misje to inna bajka, nie mam tej operacji więc mam nadzieje, że ktoś inny ci to wytłumaczy.

Opublikowano

To było tylko osiągnięcie, które dostaje się za np. zabicie z ak 100 osób itp. itd.

Misje to inna bajka, nie mam tej operacji więc mam nadzieje, że ktoś inn'y ci to wytłumaczy.

Ok, więc to osiągnięcie. 1 sprawa załatwiona, czas na 2 :D Więc "czym" są te misje i jak je znaleźć, tzn. co trzeba zrobić? 

Coś wyczytałem, że potrzeba mieć zakupioną operację breakout, żeby mieć misje. Prawda to?

Opublikowano

Tak, po zakupie dostajesz jedną misję i resztę musisz dropić. Masz limit 2 misji w jednym czasie. Te misje to jest porażka, musisz męczyć się z godzinę, żeby zabić 20 typa na najgorszej mapie, z dupnej broni. A na końcu dostajesz syf, który nie jest nic wart. :) 

he?

Opublikowano

Kupujesz operacje i dostajesz 1 misje na sam start ja np miałem wygrać mape overgrown na mixie i jakoś poszło mapka bardzo przyjemna :) 

A potem musisz sam dropić. 2 misje dziennie można ze skrzynkami nwm jak to jest ale strasznie spieprzyli sprawe z nimi.

Ja osobiście polecam kupić tą operacje ponieważ 2dni dropienia skrzynki czy nawet robienie misji i masz zwrot za kupno operacji. Jest małe prawdopodobieństwo że jakieś gówno może nam wypaść podczas operacji jednak dla graczy początkowych czyli dla tych którzy nadal latają za obojętnie jakim skinem to nawet dobre a skrzynki nadal chodzą po 2,90 wczoraj nawet widziałem po 3,20 i kupowali :P 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Tak, po zakupie dostajesz jedną misję i resztę musisz dropić. Masz limit 2 misji w jednym czasie. Te misje to jest porażka, musisz męczyć się z godzinę, żeby zabić 20 typa na najgorszej mapie, z dupnej broni. A na końcu dostajesz syf, który nie jest nic wart. :)

Musiałem zabić 25 osób z Mac10 i udało się w 1 grze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...