Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydać kasę

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym spytać na co wydać hajs w sensie kk mam 80 łuk sp 1+5 2 +5 3 +0 wk +9 kanon +0  zwiad +2

Eq na 75

Resy mam all po 120%

Kupuje hajs z allegro na s1 250kk

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Na tym lvl to można już na glacę zacząć chodzić. Eq u7 i osło do nich. Sp jakieś 99+9/10/11/12/13, jakiś pojazd, nawet dywan. Jakiegoś peta może np. Fibi. Takie najpotrzebniejsze rzeczy...

giphy.gif

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że za 250 kk nie kupi eq u7+7/8/9 + dobra oslo na 83/85 , bo to jest po prostu w kij drogie.

Proponuje najlepsze eq na ktore cie stać , czyli podstawa na 85 lvl u6/7 + ile wyciągniesz

do tego krok , po co przepłacać lepiej w starym dobrym kroku u7+8 + dobra oslo latac

Sp jak chcesz , nie ma sensu kupować wszystkiego na raz lepiej mieć kasę odłożoną : cannonier / zwiad najlepiej +12/13

Pojazd nossi / cokolwiek . Zapewne i tak będziesz leciał na no delayu , to przyda sie jego bonus od dopalacza.

Pamiętaj o biżu . Wydasz na nią 3 - 5 kk , kup na aktualny lvl , nie wiem jaka to jest teraz , ale powinien być w niej :

HP

reg. hp

zmniejszenie obrazen kryt.

Do tego czapka małpy/ hipcia / co Ci się podoba.

A reszte kasy reselluj , będziesz mieć ze 100 kk które możesz przemieszać na 300 i kupić sobie sp +15 , ale jak nie chcesz - pokupuj sp , nie upaj ich szkoda kasy

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że za 250 kk nie kupi eq u7+7/8/9 + dobra oslo na 83/85 , bo to jest po prostu w kij drogie.

Proponuje najlepsze eq na ktore cie stać , czyli podstawa na 85 lvl u6/7 + ile wyciągniesz

do tego krok , po co przepłacać lepiej w starym dobrym kroku u7+8 + dobra oslo latac

Sp jak chcesz , nie ma sensu kupować wszystkiego na raz lepiej mieć kasę odłożoną : cannonier / zwiad najlepiej +12/13

Pojazd nossi / cokolwiek . Zapewne i tak będziesz leciał na no delayu , to przyda sie jego bonus od dopalacza.

Pamiętaj o biżu . Wydasz na nią 3 - 5 kk , kup na aktualny lvl , nie wiem jaka to jest teraz , ale powinien być w niej :

HP

reg. hp

zmniejszenie obrazen kryt.

Do tego czapka małpy/ hipcia / co Ci się podoba.

A reszte kasy reselluj , będziesz mieć ze 100 kk które możesz przemieszać na 300 i kupić sobie sp +15 , ale jak nie chcesz - pokupuj sp , nie upaj ich szkoda kasy

Okej dzięki

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...