Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExoriaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zamknięty.

Jarwis aka Asfen uciekł. Usunął prezentację oraz zamknął serwer jak i forum. 

Został zbanowany na 563151 lat na ts3.

Szkoda. To by było na tyle.

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Żal mi tych gimbów co doładowali mu IS za hajsy z doładowania co miesięcznego rodziców z plusa w Mixie :(  :( :( Niezła lipa ten server, ale hajsów co zarobiliście to zarobiliście na TOP roi się aż od vip'ów :O  

Opublikowano

Serwer wakacyjny?

Raczej:

Serwer 2-godzinny!

Prezentacja serwera z tego forum zniknęła tak szybko jak sama administracja... Szkoda. Zapowiadało się nieźle... ;P Stare czasy priv serwerów gdzie 99% graczy latało na WH wróciły choć na 2 godziny. ;)

Opublikowano

Administracja to jest jakaś zbiórka randomów, którzy dali się wyjebać jak małe dzieci :D

Serwer OFF.  <3

Skąd wiesz, że OFF? ! Jakieś info dokładne?

Opublikowano

Serwer został wyłączony Jarwis (debil) uciekł z hajsem okazało się że to Asfen :/ ja ani nikt z team nie dostał kasy więc nie oceniajcie

Opublikowano

Co on tam tej kasy zabrał z 1 tysiaka tyle to ja w  weekend na wódkę i k***y wydaje .

A będzie ten serwer jeszcze działał ???

zxc

Opublikowano

Serwer został wyłączony Jarwis (debil) uciekł z hajsem okazało się że to Asfen :/ ja ani nikt z team nie dostał kasy więc nie oceniajcie

Nazwałeś mnie idiotą bo mówiłem , że Jarwis to Asfen to teraz chociaż przeproś publicznie.  Jak mogliście nie wiedzieć jak spamowałem pod waszą prezką , że to on

Opublikowano

Nazwałeś mnie idiotą bo mówiłem , że Jarwis to Asfen to teraz chociaż przeproś publicznie.  Jak mogliście nie wiedzieć jak spamowałem pod waszą prezką , że to on

A skąd miałem wiedzieć że to Asfen ? jak bym wiedział nigdy bym nie podjął z nim współpracy ja jedynie tam robiłem za grafika i GM jeżeli tak powiedziałem to cie przepraszam bo nie chcę żeby takie gówno wpłynęło na inne serwery gdzie pracuje

Jak można włączyć serwer na 3 godziny? RLY?

przestraszył się chyba liczbą osób nie wiem już sam ...

Opublikowano

Coś tak trochę myślałem, że długo nie postoi jak zostawia hasło do admina forum w Konto1.SyS...

Btw. czego się spodziewaliście po typie z "98" w loginie? ^.^

tenor.gif

Opublikowano

Coś tak trochę myślałem, że długo nie postoi jak zostawia hasło do admina forum w Konto1.SyS...

Btw. czego się spodziewaliście po typie z "98" w loginie? ^.^

Kto ma ''98'' w loginie? :D

Opublikowano

Szkoda, że serwer off, ale można się było spodziewać po takiej administracji.

Po jakiej administracji ??? jarwis tylko odwalił ... skąd miałem wiedzieć o tym

Opublikowano

Prosimy KONKRETNE info co dalej z serwerem :}

Jakie mają być konkretne informacje koleś zabrał kase i uciekł serwer już nie powstanie wszystko wina Jarwisa aka Asfena jak się dowiaduje :)

Opublikowano

Normalka jak na Asfena :D.

A ja was zapraszam na latrios.eu, tych którym spodobały się te pliki serwerowe będzie tam o wiele lepiej i zmienione mapy itd ;).

Opublikowano

Ja p******e gówno wiecie ....

Serwer stał by po dziś dzień, jednakże Asfenowi wyjebało błedy w sql'u spierdolił regułkę i rozjebało sql'a , ludzie biegali w navi, a połowa straciła swoje eq. Chciał dzisiaj włączyć ale nie chciało mu się robić i spierdolił ... 

double_facepalm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...