Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający pixel bot

LollerMMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą znalazłem nieźle zbierającego pixel bota 

Instrukcja:

1.Pobierz bota i odpal boxybot.

2.Od razu przejdź na mapę gwiezdną i wszystko daj na niskie(grafika)

3.Musisz próbować klikać Collect Bonus Box ponieważ bot nie może czasami znaleźć mapy(musisz zamykać i otwierać mapę gwiezdną aż bot znajdzie minimapę)

link: xxx skan

skan: zaraz dodam :P

Opublikowano

Przed chwilą znalazłem nieźle zbierającego pixel bota 

Instrukcja:

1.Pobierz bota i odpal boxybot.

2.Od razu przejdź na mapę gwiezdną i wszystko daj na niskie(grafika)

3.Musisz próbować klikać Collect Bonus Box ponieważ bot nie może czasami znaleźć mapy(musisz zamykać i otwierać mapę gwiezdną aż bot znajdzie minimapę)

link: http://www.sendspace.pl/file/716021eee7a5184297d2025/boxy-bot-darkorbit

skan: zaraz dodam :P

ogolnie to tak :

po pierwsze dodaj skana do swojego linku 

po drugie dodaj jakiegosc screena jak wyglada okno bota 

po trzecie jezeli ty go sprawdzales i na nim latales to podaj jakie miales owoce w zbieraniu

po czwarte napisz czy on dziala w tle czy nie bo to jest tez wazne :P

Opublikowano

No name dorze mowi :)) ale cos mi sie nie wydaje ze trzeba tylko wlaczyc bota  i już bez ustawien bez niczego :)) najlepiej gdybyś filmik zrobił jak to się odpala :))ale to już jak kto woli ^^ czekam na scan i mam nadzieje ze bd to dzialalo :))

Opublikowano

widze cisza w tym temacie i nic nie idzie we wlasciwa strone , zalozyciel tematu wstawia skana od 2 dni i jeszcze tego nei zrobil 

nie ma tutaj nic porzadnie opisanego wedlug mnie to zaden bot tylko jakis zlosliwy program , ale pobierac i sprawdzac nie bede :D

Opublikowano

Mi się wydaję że to najzwyczajniej w świecie keyloger ^^ jak ktos chce się pozbyć konta to polecam to pobrać :)) a jak się okaże że to jednak bot to niech jeszcze go opisze i inni skorzystają :))

Opublikowano

1. Skan bo inaczej zgłaszam :>

2. Zdjęcia bota jak wygląda menu i jak lata (nie obrażę się jak będzie filmik :P)

3. Jeżeli mnie pamieć nie myli to tego bota już zbanowali i łatwo z nim o bana :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

1. Skan bo inaczej zgłaszam :>

2. Zdjęcia bota jak wygląda menu i jak lata (nie obrażę się jak będzie filmik :P)

3. Jeżeli mnie pamieć nie myli to tego bota już zbanowali i łatwo z nim o bana :)

kilka postow wyzej pisalem to samo wiec nie wiem po co to powtarzac :D

Opublikowano

kilka postow wyzej pisalem to samo wiec nie wiem po co to powtarzac :D

Żeby mu to przypomnieć bo nic z tego nie zrobił xD

w5cNAHm.png

Opublikowano

Mam tego bota , i zawsze śmigał dobrze.

na win7 działa normalnie bez problemów.

Ale tu chodzi o skan,jak ja pobrałem to avast mi trojana wykrył...

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

czesc NN to nawet i tu sie spotykamy :)    i na wru tez  szukam cos nowego i dobrego

ale to dobrze smiga hoho hi chodzi mi o przegladarke 

Opublikowano

LOLOLOLOO!!!

To działa!!!!

Co do osiągów-no każdą skrzyneczkę zbiera :)

tylko jak wyłączyć?

Opublikowano

serio działa?? o.O to się nie spodziewałem xD a wie ktoś jak z wykrywalnoscia?? bo vBot padł przez to że cos tam podmieniał przez SWF a to nawet nwm jak dziala ...ale jak normalnie klika w przegladarce to tak samo jakbysmy my zbierali czyli wykrywalnosc powinna byc 0owa ^^ 

Opublikowano

serio działa?? o.O to się nie spodziewałem xD a wie ktoś jak z wykrywalnoscia?? bo vBot padł przez to że cos tam podmieniał przez SWF a to nawet nwm jak dziala ...ale jak normalnie klika w przegladarce to tak samo jakbysmy my zbierali czyli wykrywalnosc powinna byc 0owa ^^ 

Z tego co wiem ten bot klika myszką za nas,mogę go wyłączyć tylko przez menadżera zadań(bardzo kłopotliwe!)i jest napisany w autoIT

Opublikowano

miałem kiedys bota napisanego w autoit na pall ale mi się z***ał

swoją drogą to ten bot to co naciska na jakis kolor czy cos?? 

i jeszcze raz się pytam jak myslicie co z wykrywalnoscia?

Opublikowano

miałem kiedys bota napisanego w autoit na pall ale mi się z***ał

swoją drogą to ten bot to co naciska na jakis kolor czy cos?? 

i jeszcze raz się pytam jak myslicie co z wykrywalnoscia?

Zwykłego bota do zbierania, co nie wymaga używania jakiś dupnych SWF Managerów (szczescie ze mam XP i zaden SWF mi nie dziala :)) ) na pewno nie wykryją :) Ale kto wie, moze niedlugo zrobia cos, ze beda nam zagladac w uruchomione aplikacje na kompie podczas gry :D ale na chwile obecna, zwykly, prosty bot nie jest wykrywalny.

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Ok,cofam co powiedziałem(napisałem).Jest tam trojan zagrożenia wysokiego!Blue screen mi się pokazał!Pierwszy od 2 lat!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...