Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Xbox Live

Pr0st01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak na Xbox360 gram od Miesiąca, elegancko się grało kupiłem tam Jagodę zrobiłem E-100, bo Mausa nie ma jeszcze, FV 183 zrobiłem i M103 jak i T30.

Wszystko elegancko świetnie się gra lepiej niż na kompie, jedyny minus, to taki, że widać skąd został wystrzelony pocisk, np jesteś na celowniku (Snajper na PC, SHIFT) i widzisz skad pocisk leci, to jedyny minus, ale z następnymi paczami zmienią, to. 

Ale nie chodzi, o to :), otóż miałem "Live" wcześniej gdy zacząłem grać w WoTa, pobrałem go i elegancko się grało, teraz mam dalej "Live" gdy chce wejść do gry piszę, że moja "Subskrybcja" się skończyła i muszę kupić "Live" na :

-Miesiąc
-6 Miesięcy
-12 Miesięcy .

I nie wiem czy, tylko w tą gre można grać poprzez kupienie Live na miesiąć i wpisanie kodu...sądze, że raczej tak..na Allegro czy gdzieś kupić kod do Live lub w sklepie kupić, to bez różnicy nie ma bana za to..i wpisać kod i będzie można grać tylko co miesiąc wpisywać...jak sądzicie ?

Opublikowano

Najwyraźniej nie masz Xboxa live. Jesteś zalogowany w te xboxy itp.?

Opublikowano

Tak wszystko mam...napisałem, że mam live..ale prosi mnie przy logowaniu do WoTa, że muszę kupić subskrybcje..na miesiąc, 6-ęcy, lub rok..nie wiem czemu..

Może WoT, chce zarobić ? I zrobił tak, że trzeba minimum na miesiąc Live kupić ? Serio sam nie mam pojęcia..

Opublikowano

Musisz mieć płatną subskrypcję gold, ew. gold trial aby grać online ;)

@ Gold na miesiąc jest za darmo, dlatego mogłeś grać

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Pewnie miałeś użyty sposób na darmowy jeden miesiąc XBOX Live. Działa on tylko raz, a potem już niestety trzeba kupić.
Możesz kupić w każdym sklepie AGD RTV.

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem, żeby grać w WoTa na xbox360, muszę kupić Live za minimum 30zł, aby oni na tym zarobili, proste..Juri nie wiesz, o co chodzi :)

~Close

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem, żeby grać w WoTa na xbox360, muszę kupić Live za minimum 30zł, aby oni na tym zarobili, proste..Juri nie wiesz, o co chodzi :)

~Close

Co mają zarobki Microsoftu z WG? Nic... To 2 różne firmy. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...